En historisk fredag

Det var knyttet stor spenning da klubben hadde fått startet et G13-lag hvor Greåker IBK fikk æren av å være deres første motstander for sesongen i Borgehallen. Greåker hadde med sin tropp litt mer erfaring, og stilte med blant annet de tidligere St.Croix-spiller Rino Nygård og tidligere Slevik og Sarpsborg Sharks-spiller Janne Karlsson som trenere.

G13-laget visste tidlig at gleden og humøret var inntakt, hvor blant annet A-lagsspiller og klubbens mangeårige toppscorer Marius Jakobsen har fått ansvaret

De mange fremmøte denne fredagskvelden fikk se et nystartet G13-lag som visste spilleglede, innsats og flotte mål. De hadde aldri trent sammen, langt mindre spilt kamp. Tre av spillerne ordnet lisens noen timer før kampstart, så laget var ganske ferskt 🙂

#40 Jacob Høglund gratulerer Greåker og takker for kampen.

Enorm innsats:

Greåker tok ledelsen, men det virket ikke som det påvirket guttene i den grad, for etter 08:42, så skulle Mikael Kristoffersen og Noah Stenberg bli «historiske» da de begge var involvert i G13 sitt første mål for kvelden. Førstnevnte som målscorer og sistnevnte med en flott assist.

#77 Mikael-Andre Kristoffersen og #69 Noah Stenberg sto for det første historiske målet til vårt G-13 lag.

Kampen var jevn, hvor begge lag sørget for at de mange på tribunen ikke savnet fredagstacoen i høststormen. For begge lag var offensive og ba på mange sjanser. Og sjansene ble omsatt i mål hvor Greåker etter første periode ledet 2-3.

Pausepraten hadde gjort susen for Moa-laget som nå leverte flott innebandy og spilleglede. Med fire sekunder igjen scorer Lars Jensen periodens siste mål, som gjør at Bulldogene kunne gå til andre pause med en 6-2 ledelse.

Blir moro å følge dette laget videre 🙂

Ga aldri opp

Da mange trodde at denne kampen var over, så bevisste St. Croix at de på ingen måte hadde tenkt til å gi opp. Kaptein Hugo Nilslin ledet laget fremover i banen, og det var kapteinen selv som sørget for 3-6 tidlig i den tredje perioden. Kun få minutter senere var Kristoffersen frempå igjen med sin andre scoring for dagen. Kampen snudde litt karakter, men Jens Johansen hos Greåker fant til slutt en åpning bak en meget god Tobias Rud Nilsen i St. Croix-målet som hadde kommet inn for Sebastian Lohndal som tidlig fikk seg en liten skade.

Kampen ender 8-4 til Greåker Bulldogs.

En kamp hvor begge lag viste god innebandy, god innsats og ga alle oss tilskuerne en god porsjon med spilleglede. Vi gleder oss til fortsettelsen av vårt G13-lag og ønsker Greåker lykke til videre i serien.