Vi tar imot Slevik IBK i dag.

Slevik lå under oss på tabellen og sist gang vant vi mot de. Det var tydelig at de har rekruttert og stilte med en større stall denne gangen. Jammen godt det går den veien noen ganger også 🙂 Rekruttering, særlig i denne alderen er utrolig viktig. Det har vært noen tøffe år, får håpe det snur nå.

Sebastian sto igjen en meget god kamp og ble belønnet med BB.

G/J-13 spiller 3×15 minutter.

Og det skulle gå en halv periode før noe egentlig skjedde, da scorer Slevik sitt første mål. Fire minutter senere setter de inn 0-2. Vi er tatt litt på sengen her skjønner vi. Dette var en helt annen kamp enn ved siste møte. Heldigvis for de gule så våkner Felix og to minutter etter 0-2 setter #42 inn vårt første mål helt uten assistanse. Vi går til pause på 1-2.

Før det har gått ett minutt av andre periode setter Felix inn sitt og vårt andre mål for dagen etter pass fra #40 Jacob Høglund. Før sekretariatet var klar med scoringsvideo er det #9 Maxi som helt alene legger ballen bak Sleviks målvakt og vi er opp i ledelsen 3-2. Men, ikke for lenge. Vi rakk knapt å juble før Slevik reduserer til 3-3- og vi er like langt. Spiller går fram og tilbake. Nå setter Slevik inn et kjempe kjør på vår side og takket være Sebastian og det fakta at Slevik nærmest var vaksinert mot å score i disse laaaange minuttene går lagene til pause på 3-3.

04:47 ut i tredje periode får Felix igjen ballen, denne gang fra #12 Emilio, Felix gjør som (vanlig) ingen feil og vi er igjen opp i ledelsen. Heldigvis har vi klart å riste av oss den dårlige siste halvdel av andre perioden og spiller mye bedre nå. Slevik scorer igjen og det står 4-4. Nå er det virkelig høyt stemning på såvel bane som tribune. Når det er i underkant av 5 minutter og spille snirkler #9 Maxi seg igjen gjennom og setter ballen i nettet helt uten assistanse. Skal vi klare og holde presset opp de siste minuttene da….

Det gjør vi ikke, Slevik fastsetter sluttresultatet til 5-5 noe som begge lag må være fornøyd med.