Treningskamp for vårt damelag mot Sarpsborg.

Sarpsborg Sharks trakk sitt lag fra Eliteserien denne sesongen og jentene spiller nå i 1 divisjon. Samme divisjon vi nå har kvalifisert oss til, så denne kampen blir en forsmak på hva vi har i vente dersom vi spiller en divisjon opp neste sesong.

Vi hadde ikke alle spillere tilgjengelig denne kvelden, men vi møter haiene fra Sarpsborg om litt igjen. Denne gang i Sarpsborghallen under Regionscup 23 april 2023. Da har Nanna»Duracellen» ligget på ladning i over to måneder 🙂

Alexandra linnea Spro Kristoffersen #71 spilte først en god kamp for vårt G/J-13 lag før ho gikk rett over på damelaget og gjorde en flott opptreden der også. Så god at ho ble vår BB.

Trener Enholm var på G/J-13 kampen mot Sarpsborg om tirsdag og overvar dagens kamp ved å gi oss god hjelp i sekretariatet. Jeg håper han så på vår #71 😉

Bilder fra kampen:

Denne kampen lå ikke i MinBandy så det ble ikke registrert noe. Da er min hjerne hjelpesløs 🙂 så ikke noe referat altså. Sarpsborg vant kampen 2-5, jeg syns vi gjorde en god kamp og har god tro på jentene i Regionscupen !!! Gooo Pirates !

Print Friendly, PDF & Email