A-laget mot Ajer på Hamar.

Dårlig start, kommer sterkt på slutten. Endte med tap på straffer.

11.02.22. Ajer – St.Croix 8-7 etter straffer (4-3) (2-0) (1-4).

1.periode:

Fredag kveld på Hamar etter oppstart igjen på sesongen. Kommer dårlig ut med to raske i baken. CP reduserer til 2-1 etter pasning fra Mario. To minutter senere er det Stian som setter inn utligningen til 2-2, pasningen kom fra Ola. Mot slutten av perioden scorer vertene to mål i løpet av 28 sekunder og leder 4-2. Filip Narten setter inn redusering før pause.

2.periode:

Midtperioden skjer det fint lite, passerer tolv minutter før det blir nettsus. Igjen ved vertene som setter to baller i nota i løpet av 30 sekunder. Dermed 6-3 etter to perioder.

3.periode:

Midtveis i perioden setter vertene inn 7-3 og da kan det virke som kampen er kjørt for piratenes del. Etter elleve minutter setter Marius sitt første mål for kvelden, pasning fra Håkon. De siste tre minuttene skjer det saker. Når det gjenstår to minutter og atten sekunder får vi straffeslag og CP reduserer til 7-5. Når det gjenstår trettini sekunder, scorer igjen Marius etter pasning fra CP. Når det gjenstår tjueto sekunder, kommer utligningen til 7-7. Marius setter sitt tredje mål for kvelden etter pasning fra Mario. Det hele skal avgjøres på straffer, der hjemmelaget tar seieren og vi må reise hjem med et poeng. En god opphenting på slutten av kampen. Ny kamp allerede neste helg