Sarpsborg 3 mot St. Croix 2

12.02.22. Sarpsborg3 – St.Croix2 7-7 (1-2) (2-3) (4-2).

1.periode:

Lørdag formiddag i Skjeberghallen og første kamp etter Corona pausen. Vi kommer best i gang. Bare Morten spiller fram til Peter Pan som setter inn ledelse for Piratene etter drøye to og et halvt minutt. Drøye halvminuttet senere står det 0-2 til oss. Ketil spiller inn til Patrick som scorer. Mot slutten av perioden reduserer hjemmelaget til 1-2.

2.periode:

Tre minutter nærmer seg når yngstemann Frans spiller ballen til Marius som pirker inn ballen og 1-3 til St.Croix. Neste mål er det også St.Croix som står for. Godt spill i forkant, Mario spiller ballen inn til Hanne som kommer på et godt løp og plasserer ballen i mål til 1-4. (red.merk. dette var Hannes første mål og ho reiser hjem med ball i baggen:) Deretter slipper vi vertene inn i kampen og de scorer to reduseringer og det står 3-4. Det siste målet slipper vi inn i undertall. Når klokka tikker mot seksten minutter er igjen Mario servitør, denne gang til Marius som setter inn 3-5 som blir stillingen til pause.

3.periode:

Piratene kommer best i gang og i overtall setter Kenneth inn 3-6 etter pasning fra Mathias. Etter dette virker det som vi glemmer både å spille og gjøre jobben foran egen kasse. Først reduserer vertene til 4-6. Etter ti minutter står det 5-6. Vertene utligner til 6-6 før det er spilt seksten minutter. Ingen god periode dette. Vi tar en Time Out, men Sarpingene tar ledelsen for første gang i kampen når det gjenstår 1 minutt og 31 sekunder. Nå må vi opp i ringa her. 17 sekunder senere kommer utligningen til 7-7. Marius scorer etter pasning fra Mario. Kampen ender dermed 7-7. Føles som et tap når vi slipper vertene inn i kampen. Må holde trykket oppe hele kampen. Unggutta Frans og Casper gjorde en solid innsats kampen igjennom.