William var en klegg på målvakten hele kampen, noe som resulterte i 2 mål.

Askims byvåpen er blått og hvitt, men det var 11 røde og hvite spillere som entret parketten i Borgehallen denne lørdagen. Og de fikk en utrolig åpning. Etter 24 sekunder leder de 0-1.

1 periode:

Dette var en kjølig lørdag så turen fra Askim gjorde nok at de røde spillerne hadde våknet litt mer enn våre. 2 minutter senere lå ballen igjen i vårt mål, signert samme spiller #29 Håkon Andre Jølberg Berntsen. Det skal gå 4 minutter før piratene våkner fra dvalen. #42 Felix Johansen setter inn 1-2 etter pasning fra #70 Hugo Olof Nilslin. Før det har gått 2 minutter plasserer #12 Emilio Vincent Veel inn 2-2 uten assistanse. Piratene har endelig våknet og blitt varme, nå må vi bare komme oss opp og fram. 09:36 er Felix igjen frampå etter pasning fra Hugo, vi er endelig i ledelsen. Det går ikke mer enn ett minutt før Emilio øker til 4-2 etter pasning fra #69 Noah Stenberg. Men, ting skjer fort i denne kampen og Askim reduserer til 4-3 med #55 Ludvig Krogh etter pasning fra Håkon. Kampen vandrer fram og tilbake men de gule har noen flere sjanser. Det gjenstår kun 2 sekunder når det igjen er Felix som scorer etter pasning fra Hugo. Perioden ender 5-3 til St. Croix IBK.

Felix Johansen (K) er stadig frampå foran motstanders mål. I dag resulterte det i 3 mål og en målgivende.

2 periode:

To minutter ut i perioden får de røde 2 minutter utvisning for slag. St. Croix presser på, men Askim har på ingen måte gitt opp og to-måls scorer Håkon gir seg ikke. I undertall utligner han til 5-4 etter pasning fra #56 Oliver Johnsen Hjermstad. Denne kampen vandrer fram og tilbake. Hjemmelagets spiller #10 William Peder Grønli har hele tiden presset på foran Askims målvakt. Men, rett før det har gått 7 minutter av 2 periode setter han ballen i nettet etter en flott pasning fra Hugo (hans fjerde pasning denne kvelden) 6-4 til hjemmelaget. Askims eneste, men gode og tøft spillende jente får etter hvert 2 minutter for hardt spill. Skal vi sette spikeren i kisten nå… Men, de rir denne utvisningen av og når det gjenstår 1 sekund av 2 periode er det derimot gjestene som scorer ved #54 Isak Sønsteby Lund. 6-5 til pause.

Leo Stene-Jansen presser på og gjør en god jobb i en av sine første kamper. Det bor mye innebandy i dette laget.

3 periode:

Det skal gå nøyaktig 1 minutt før William øker vår ledelse til 7-5 etter en perfekt pasning fra Felix. Begge lag spiller en pen og fair kamp. Det siste som skjer i kampen nå er at #47 Fabian Johannes Ruud Alvlun setter Askim sitt sjette mål bak Piratenes Målvakt. Denne spennende kampen ender 7-6 og jevnere kan det vel ikke bli. Men vi er glade for at alle poengene ble igjen i Borgehallen. Vi takker Askim G/J-13 for kampen og lader opp til neste kamp som er mot Greåker lørdag 5 november i Tindlundhallen.