Serieåpning for H3 mot Fredrikstad.

Første kamp regional serie, 3 divisjon herrer sto mellom St. Croix Pirates på hjemmebane som møter Fredrikstad IBK. Det gikk ikke helt hjemmelagets vei. Med perioderesultatene 0-2, 0-3 og 0-4. Neste kamp går mot de blå haiene i Sarpsborghallen 26/10 kl 20:30.

Roy dekker målvakt så godt han kan, uvist hva målvakten syns om utsikten…

Serieåpning for St.croix H3 hjemme i Borgehallen.

Endelig er det dags for å starte serien for 3. laget. Vi tar imot Fredrikstad 3 denne tirsdagskvelden, en ny kamp om plankebyen.

1.periode

Begge lag er klare til dyst, etter en lang pause fra serien er det endelig i gang. Lagene åpner med samme lyst og giv. Lagene er ganske jevne fra start.  Fredrikstad har skuddene på mål, men vi har en god målvakt som rydder unna. Det tar 06:20 før piratene har sitt første skudd på mål. Vi finner ikke helt ut av vårt samspill og 58 sekunder (19.02) før pause scorer Fredrikstad sitt første. 14 sekunder (19:20) senere setter de sitt andre. Vi ligger under 0-2 til pause.

2.periode

Det gikk knappe 2 minutter (01.58) før Fredrikstad setter inn det første målet i 3.periode, vi ligger nå under 0-3. Vi sliter med å finne spillet vårt, Fredrikstad er ikke så mye bedre enn oss men vi blir litt for defensive og klarer ikke å presse de ut av vår egen sone. De fortsetter å ha mange skudd på mål, men Gul er god. På tida 14:07 øker Fredrikstad til 0-4. 16 sekunder (19:44) før perioden er over scorer de igjen, det står nå 0-5 til siste pause.

3.periode

Vi har litt mer innsats, men vi klarer ikke å få til spillet vårt og vi gjør små feil som gjør at vi gir bort ballen til motstander. Fredrikstad øker ledelsen til 0-6 på tida 03:04. Helfredsen får kampens eneste utvisning når klokka slår 05:23, og hele hallen hører hvor frustrert han er.

Vi slipper ikke inn mål i undertallet, noe som er veldig bra. Både piratene og motstander er slitne. Vi blir for defensive, og vi må være mer på. Fredrikstad scorer sitt 7. mål på tida 11:52. På nytt øker de når tida er 13:44 ut i 3.periode, det står nå 0-8. På tida 19:41 scorer Fredrikstad kampens siste mål og resultatet blir 0-9. Vi taper første kamp, men det er mange flere å ta av og vi må bare legge denne kampen bak oss å se fremover.

BB: #33 Gul (Thomas Klevås Talgø)