En liten peeptalk før siste periode…

Så skulle vi ta turen til Askim og møte de igjen etter forrige helgs kamp i Borgehallen som ble en dårlig opplevelse for gutta, vil vi reise oss igjen tro?

1 periode: vi hadde en lang og god prat i garderoben før kamp hvor fokuset var på dagens kamp og legge forrige helgs bak oss. Gå ut å gi alt fra første stund. Kampen starter og gutta er roligere men litt reserverte og påvirket etter sist kamp mot Askim. Vi henger litt etter for vi tør ikke å gå i dem når de kommer. Vi har en bakerst i mål som stadig tar nye skritt og han Sigurd holder oss inne i kampen men får ikke mye hjelp i denne perioden av guttene. Noe som gjør oss på sidelinjen frustrerte og nervøse( ernte bra for hjertet mitt guttær, og godt jæ ente har hår for da hadde det blitt borte nå 😉 ). Vi løsner ikke et skudd på mål i denne perioden gutter men vi står samtidig imot og er litt heldige til tider og vi går til pause med 0-0 og vi er vel mest fornøyd med det.

2 periode: Vi er forsiktige og de får ganske raskt satt 1-0 etter at vi ikke går på og de får stå foran mål og ikke bli presset og da er det vanskelig for Sigurd å stå imot. Vi jobber veldig med guttene på sidelinjen og vil ha de i gang og ikke tenke så mye men de er fortsatt nervøse og tenker på sist helg og det som skjedde der. Men de prøver å komme i gang men er ikke mye vi får til og har ikke løsnet et skudd på mål å vi nærmer oss halvspilt periode. Men plutselig ut av intet så får Sindre spilt Ullern fri på venstresiden og han gjør det vi har mast om på benken, løsner et raskt skudd og vips så står det 1-1 og vi ser en glede utpå der og på benken blant guttene og skuldre som faller litt ned. Var en god følelse som slapp ut der gutter, og ikke minst godt for meg som trener å se at dere slapp skuldrene ned å smilet kommer frem. Og nå skjer det noe og ikke minst så ser gutta at vi har dommere som blåser i dag og ikke lar de kjøre over oss hele tiden. Men etter 10.53 så får en rød spiller stå mellom 2 av oss og slå ballen imål og det står 2-1.Men nå har guttene våknet og det tar ikke lang tid før Henrik 2-2 34 sek etter etter flott pasning fra Niklas. Der ser vi at når ballen får gjøre jobben så går det mye raskere dere. Og hvilken glede vi nå viser, HÆRLIG. Så er vi litt uheldige å lager et selvmål etter 13.36 og det står da 3-2 og det blir pauseresultatet.

3 periode: Etter en liten tordentale i pausen hvor vi forlanger blod å svette i siste periode for å vise at vi kan dra i land slike kamper som går litt tungt og ikke alle er helt på topp. Og hva får vi, jo nettopp blod å svette, var lissom helt innafor i dag når Daniel får seg en rapp over fingern og får vondt som h….. og noen tårer kommer i vondten og jeg ruskern i håret å sier at dette går bra for han er en tøffing, så sern på meg å glisser og sier, selvfølgelig så går det bra J. Men vi får ganske raskt et frislag 4 meter utenfor målet til Askim og Robin legger ballen

ned og jeg skal ak til å rope at vi skal ta et ordentlig frislag, men da spiller Robin ballen tvers igjennom til Frans som har parkert ved stolpen og legger den inn i mål på backhand og så står det 3-3. Nå er vi på gang og endelig så presser vi høyere i banen og da kommer plutselig ikke Askim på så mange farlige løp lenger samtidig som vi er flinkere til å presse de utover mot vant. Og nå løper vi overalt på banen og det liker ikke de røde og etter1.57 så takler de Brage som jobber knallhardt og vi får straffe og jeg setter Robin til å ta denne. Han lurer målvakten og setter trygt inn ballen, og den scenen som nå viser seg er ubeskrivelig. Mye lettelse og frustrasjon som kom ut der. Vi har nå snudd kampen og leder 3-4 og er i førersetet for første gang i kampen. Ser et halt annet lag med både tæl å vilje til å dra dette i land nå. Vi er gode på å gå i ballfører og jobber knallhardt over hele banen nå og det gir resultater, og når Frans stopper opp og er så sliten at han kaster opp, da kan vi si at du gir alt og det syns jeg laget gjør nå. 9.20 så setter Robin sitt andre for dagen og vi leder 3-5 og gutta jubler og viser en glede som jeg ikke har sett før under kamp. Har nok noe med at de har snudd kampen og en liten takk for sist tenker jeg inni meg og jubler med. Vi fortsetter å jobbe knallhardt og vertene tar time out. Vi maner nå gutta til full innsats og de gjør dette, men vi glipper i en situasjon og de setter 4-5 når det er 3.14 igjen av kampen. Phuuu dette er ikke bra for hjertet dere, og nå blir det 3 min med tøffe nærkamper og gi alt en har i alle dueller. Dette gjør vi og Askim tar ut målvakten når det står igjen ca 2 min og jeg prøver å få gutta til å lempe ballen mot målet da det er tomt der men de får ikke dette med seg, men jobber som løver og vi holder stand og vinner 4-5 og for en glede hos gutta og den kommentaren til Daniel som jeg beskrev over her så er det ikke rart at vi bare skulle vinne denne kampen her. For en gjeng vi er så heldige å ha på trening og kamper dere………..

I dag er det flere som skulle hatt stjerner men vi må dessverre ta ut 3 st som får denne gang:

***Går i dag til Emir som jobber og sliter gjennom hele kampen og hever seg litt over det vi som trener dere forventer av deg. Nå må du bare fortsette i samme sporet så får du flere strenger å spille på.

**Disse går i dag til Daniel som står opp og gjør ting veldig riktig, du er ikke størst og raskest men tar kloke valg og gjør det enkelt. Og når du i tillegg snudde deg mot vant å la ballen ut der til vingen istedenfor å snu inn mot målet så tar du nye skritt Daniel. Fortsett slik.

*Sindre, har mast mye på deg om å få lagt passningene fortere istedenfor og drible 😉 og i dag så kom det frem og du fikk spilt frem medspillerne dine og du sprang og jobbet deg i posisjon ti å få tilbake ballen isteden. Så nå må du fortsette slik å utvikle deg videre.

Mål Pass

Robin 2 1

Frans 1

Henrik 1

Ulrik 1

Sindre 1

Niklas 1

Albert 1

TAKK FOR EN SUPER KAMP MED VILJE OG TÆL OG AT DERE LEGGER BAK DERE DEN DÅRLIGE OPPLEVELSEN FRA SIST KAMP. DERE GIR ALT OG VISER EN GLEDE VED Å SNU DENNE KAMPEN OG HÅRET REISTE SEG NÅR JEG SÅ DEN GLEDEN ROBIN VISER VED STRAFFEMÅLET OG DERE BLIR MED PÅ. DA SKJØNTE JEG AT SIST KAMP VAR UTE AV KROPPEN OG ET LITE TAKK FOR SIST MED ET LITE BLIKK BORT PÅ ASKIMBENKEN. DET ER EN GLEDE Å VÆRE MED BENKEN MED DERE GUTTER, BÅDE UNGER Å VOKSNE….

Print Friendly, PDF & Email