Ny seier i egen hule

28.11.2019. St.Croix – Sarpsborg2 4-3 (2-0) (0-1) (2-2)

1.periode:

Vi starter bra og har et par sjanser og skudd og forsøker å spille vårt spill.

Når det nærmer seg syv spilte minutter bryter Joni på kanten og får spilt fram til Thomas Gul som setter inn kampens første mål og 1-0 til piratene på tiden 6.55. Gjestene er også frampå og kontrer, men en bra redning av Jørgen som har kommet godt i gang denne kampen. Joni er flink til å skjære av og bryte opp spillet fra gjestene. BO og Hanstad kombinerer og finner Thomas Gul som får til et brukbart skudd. Gjestene kommer til en mulighet, men Jørgen redder bra. Ola skyter og det er nære på for Fredrik på returen, godt spill av gutta. Jørgen på ny med en redning etter sytten spilte minutter. Stian kommer til en sjanse, Thomas Gul plukker opp returen og finner Joni som setter inn 2-0 på tiden 18.40. Mot slutten av perioden tråkker Ola over og får lagt på is i pausen.

2.periode:

Det er gjestene som starter perioden med å skape et par sjanser som Jørgen holder unna nettet og gutta rydder opp foran egen kasse. Klokka nærmer seg tjueseks spilte minutter da Ola som er utpå igjen etter overtråkket spiller fram til Filip Halvorsrød som er nære på. Vi blokker godt foran Jørgen som tar det som slipper gjennom blokka. Thomas Gul fram på med et skudd. Stian vinner ball og spiller fram til Thomas Gul som skyter utenfor. Jørgen holder tett ved hjelp av gutta som ofrer seg foran kassa. Thomas Gul setter ballen i stolpen på en kontring. Avlastningsrekka er innpå og gjør en habil jobb og kommer også til noen sjanser. Når vi passerer trettitre minutter, varter Jørgen opp med en ny redning. Filip Halvorsrød får en utvisning for gjentatte. Da blir det spill i undertall. Gjestene treffer stolpen med et skudd. Truls gjør også en god blokk noe senere, men på tiden 36.43 får gjestene nettkjenning, Jørgen var sjanseløs på den og dermed 2-1.

På en kontring finner Hanstad Thomas Gul som skyter, men gjestenes keeper redder. På tiden 39.15 er det tid for overtallsspill. Vi får skudd på mål, men ingen dekker keeper og vi går til pause med 2-1 og skal starte 3.periode i overtall.

3.periode:

I overtallet spiller vi godt og Thomas Gul skyter og returen plukker Filip Halvorsrød opp ballen og spiller til Hanstad som setter ballen i nettet til 3-1 på tiden 41.01. Gjestene kommer til med et tvers over pass som Jørgen ikke når og dermed 3-2 på tiden 44.35. Jørgen har et par fine redninger og ballen legges høyt i banen. Thomas Gul er først på ballen og får slått den videre, Stian er kvikk og når ballen før gjestenes back og vipper ballen til side for keeper og inn i nettet. Den trengte vi, 4-2 på tiden 47.55.

Gutta har brettet opp ermene nå og kriger. Det blir litt temperatur bak gjestenes mål, det hører med i toppkamper. Hanstad er rydder opp godt foran egen kasse. Halvveis i perioden blokker igjen Joni en mulighet. Tindlund følger opp med en ny skuddblokkering. Det skal gjøre litt vondt når man spiller kamp. Joni går på løp og vinner et frislag. Gutta jobber nå. Fredrik er nære på etter pasning fra Filip Halvorsrød. Ola slår et fin pass til Alex som spiller fram til Filip Halvorsrød som er nære på. Gjestene tar time out på tiden 53.24.

Stian og Thomas Gul kommer på en kontring. Det bølger litt nå. Gjestene kommer og først en dobbelredning av Jørgen og like etter nok en redning av Jørgen, som igjen er i veien. Ola finner Filip Halvorsrød som misser på en stor sjanse. Sekunder etterpå spiller Filip Halvorsrød til Ola som også misser på en stor sjanse, undertegnede er ille nervøs nå. Vi nærmer oss femtiåtte minutter og det blir noe små surr og gjestene setter inn 4-3 på tiden 57.54. Nå må det jobbes de siste to minuttene. Alex er nære på fra Fredrik. Gjestene plukker keeper. Gutta vil vinne kampen og jobber i herdig med å holde gjestene på avstand fra målet til Jørgen. Solide skuddblokkeringer av gutta og tiden renner ut og dermed nok en seier i egen hule for piratene. Topper nå tabellen med 13 poeng.

Neste kamp for gutta er i Regions cupen der de skal møte Fredrikstad3 hjemme i Borgehallen mandag 9.desember med kampstart kl 20.30.