Begge lag ubeseiret denne sesongen.

Så var det klart for årets første kamp, og Sagene har tatt turen til Borgehallen. Begge lag kommer inn til kampen som ubeseiret så langt denne sesongen. Vi mangler en del spillere med sykdom i kveld, men vi får ett gledelig gjensyn med Jørgen på sidelinjen i kveld.

Sorry… skulle bare gjennom her jeg 🙂

1. Periode.

De første 20 minuttene bærer preg av juleferie hos begge lag, ingen av lagene klarer og skape noe særlig. Her er det lite og skrive om, og begge lag var nok fornøyd med og få de første 20 minuttene overstått. Perioden ender 0-0 og utrolige 1-1 i skuddstatistikken. Dessuten viste termometret 9,7 grader. Ikke rart gjestene fra Oslo sa at dette var den kaldeste hallen de hadde vært i noengang. Vi kan ikke annet enn å beklage til våre gjester som nok ikke trodde det når de dro sørover.

Den kommende førerhunden Rolex som hadde sosialiserings trening denne kvelden hadde tatt på seg vinterpelsen for en kamp i Arktiske Borgehallen.

2. periode.

Her bestemmer vi oss for møte opp, og få fart på sakene. 51 sekunder ut i perioden drar vi på oss en utvisning. Sagene får inn 3 skudd på mål, men vi holder unna. Etter dette handler alt om St. Croix, og vi får fart på sakene. 07:25 ut i perioden så står Anette opp, og vinner ballen på midtbanen og setter fart. Hun finner Marthe langs vantet, Marthe holder i ballen og timer backhandpasningen perfekt inn til Anette som setter inn 1-0 på backhand. Anette blir årets første målscorer og det inspirerer. 13:42 står klokken på når Dipa får gleden av og avslutte ett mesterlig angrepsspill i åpent mål. Scoringen er assistert av Ellen og vi leder 2-0! På tiden 16:19 sitter den igjen fra Ellen, pasning fra Løken før rollene er snudd på tiden 17:30 og vi går til pause med 4-0.

Dipa gjorde en kjempekamp og var høyt og lavt og akkurat der ting skjedde.

3. periode.

Vi fortsetter og trykke på, men Sagenes keeper har giret opp og gjør flere gode redninger. Men klokken stopper på 08:27 når Ellen setter 5-0 på pasning fra Løken igjen. Vi har full kontroll og holder det inn og starter året med en solid 5-0 seier. Siste perioden vinner vi også skuddstatistikken 8-1.

Kira holder nullen igjen, og står hittil med en redningsprosent på 98,2% uten 2 kamper som også endte med 100%. Meget imponerende tall!

Kira tittet litt pent rundt seg før ho la ned målet 😉 Får du over 100% Kira blir du å regne som angrepsspiller og vi vet du har ett godt skudd 🙂

Førstkommende søndag går turen til Nittedal og Rotneshallen for en ny tøff kamp. Vi er klare!

Poeng: 2+2 Ellen

1+2 Løken

1+0 Dipa

1+0 Anette

0+1 Marthe

Trenerteamets stjernebørs:

⭐️⭐️⭐️ Dipa – Kapteinen vår står frem og EIER Borgehallen ikveld. Er aldri mer enn 2 meter unna ballen og vinner alt av dueller!

⭐️⭐️ Anette

⭐️ Ellen

Coach

Det var ikke bare spillerne, sekretariatet og publikum som frøs i Borgehallen denne kvelden. Dommerparet Brevik/Johansen skrev følgene på sin side.