Jentene fosser videre !

Sesongens 8 kamp skal spilles, og denne gangen gikk turen til Rotneshallen for og møte Nittedal 2.

Print Friendly, PDF & Email

1. periode

Nok en gang har vi startvansker, vi virker tunge og sliter med og komme skikkelig inn i kampen. Nittedal starter godt og tar ledelsen etter 06:08. Vi er ikke helt i nærheten denne perioden, og en god Kira bakerst i målet holder oss inne i kampen.

2. periode

Vi vet alle hva som må rettes på og bestemmer oss for og gå ut og gjøre det. Vi sliter likevel med og få tak i kampen, og bruker 10 min på dette også i 2. periode. Men på 11:26 så har Stine og Ellen fått nok. Ellen får med seg ballen bak mål, og legger den rolig inn foran der Stine kommer i full fart og dunker ballen inn i lengste hjørnet. 1-1 og kampen lever igjen! Ting begynner og flyte litt bedre, og vi vinner de duellene vi tapte de første 30 minuttene av kampen. På 13:36 finner Dipa Sanne foran mål, som vender og skyter inn 2-1 til piratene. 18:31 står klokka på når Nanna bryter en pasning fra Nittedal, hun setter fart fra egen sone og gjennom 4 Nittedal-spillere før hun setter den i krysset! 45 sekunder går før Nanna er frempå igjen. Hun spiller ballen tilbake til Fiona, som spiller ballen direkte tilbake til Nanna som skyter direkte rett opp i det andre krysset bak Nittedalkeeperen. Vi går inn til siste pause med en 4-1 ledelse.

3. periode

I denne perioden handler alt om pirater. Vi kjører kampen, og 10:21 ut i perioden så fyrer Line av ett skudd, og Stine er på plass foran keeper og setter returen sikkert, 5-1! Vi fortsetter og ha kontroll, og tar mindre sjanser offensivt. På 17:18 er kampen punktert, når Stine nok en gang får ballen litt heldig foran mål. Hun gjør ingen feil og fullfører sitt hattrick for kvelden og vi vinner kampen 6-1! Med en rufsete start så viser vi styrke ved og klare og snu kampen i vår favør. Nå venter 2 gode treningsuker før vi skal inn og måle krefter mot Sagene i Bjølsenhallen lørdag 21.01 kl. 13:45.

Der ønsker vi at alle som heier på klubben blir med til Oslo og støtter oss til det store målet denne sesongen! Det blir satt opp buss og her kan du kjøpe plass dersom det er ledig. Pris ca kr 150.-

Stjernebørs:

⭐️⭐️⭐️ Kira – Gjør nok en god kamp, gjør ingen feil og holder oss inne i kampen de første 30 minuttene. Vanskelige arbeidsforhold idag, men nivået er skyhøyt nok en gang.