Byderby mot Sarpsborg

Vi tar imot haiene fra Sarpsborg denne lørdagen, de viste seg dessverre å være litt sultne i dag. Vi taper kampen, men jeg er sikker på at jentene vant festen etterpå 😉

Klar for fest

Jentene kom tidlig til hallen og alle ville virkelig gi alt denne lørdagen, først var det nabolaget fra den andre byen som sto på menyen, deretter var det party party i gamlebyen. Men, vi kom liksom ikke ordentlig i gang denne formiddagen. Og halvveis i første periode fikk de hvitkledde sitt første mål, så blir vår målvakt satt på prøve en rekke ganger, men redder det som kommer helt til det står igjen 3 minutter da gjør sarpingene to mål og kan gå til pause med 0-3.

Vondt til verre i 2 periode, gjestene får to kjappe mål og flere skal det bli. Når perioden er litt over halvspilt er de i ledelsen med 0-8 og det står seg perioden ut. Og når ytterligere to baller havner i vårt mål reiser gjestene hjem med en 10 måls seier. Men, jeg er ganske sikker på at dette tapet var glemt noen timer etter. Da var spilledrakter byttet ut med pentøy og den første Solo’n åpnet.