Lokalderby

Dagens andre kamp var et sikkerlig lokalderby. Fredrikstad tok turen til Borgehallen som allerede var «varmet opp» med damekamp mot særpingene. 😉

Print Friendly, PDF & Email

4-12, (1-3), (3-5), (0-4)

Fredrikstad ligger høyt oppe på tabellen og kom som favoritter til denne kampen. Men våre gutter og Amalie i bakerste skanse ga bjørnene (de har en bjørn i logoen) en god kamp. Gjestene ledet 0-2 da #77 Mikael-Andre Kristoffersen reduserte på tiden 12:21 i første periode. De hvitkledde scoret ett mål til før perioden var slutt.

I andre periode ledet Fredrikstad 1-5 når #94 Magnus Ørjasæter uten assistanse setter ballen i gjestenes mål. Så skjer ting så fort at sekretariatet nesten får problem med å følge med. Pirat #77 scorer sitt andre mål for dagen bare 11 sekunder senere. Det går 2 minutter så øker de hvitkledde sin ledelse igjen, før Mikael igjen reduserer til 4-6. Nærmere kommer vi dessverre ikke og gjestene vinner dagen derby.

Vi takker Fredrikstad for kampen og gratulerer med seieren, hyggelig også at de satt pris på arrangementet 🙂 Trykk HER for å lese om kampen på Fredrikstad IBK facebookside.

Bilder fra kampen

Print Friendly, PDF & Email