Damelaget seiret mot Vålerenga.

Vi startet denne lørdagen med nystekte rundstykker og godt pålegg til en hyggelig frokost i god tid før kampen. Det var så mye igjen at vi jammen tok lunsj etter kampen også 🙂

Det var ikke en stor, men veldig hyggelig gjeng med jenter fra Oslo øst som troppet opp i Borgehallen denne lørdagen. Litt forsinket da de dro sammen med ett annet lag som skulle møte Sarpsborg sharks damer i «den andre byen». Så det ble ikke mye tid til oppvarming, men så ut som det gikk veldig bra. De fikk også litt påfyll i laget når de andre kom fra en kamp som endte 8-8 etter at særpingne scoret i siste sekund.

Referat fra trener:

Kamp referat ! OABR 3 Div. Kvinner.

Dato: 20.11.2021 Runde : 6 Arena : Borgehallen. Fredrikstad

St. Croix – Vålerenga D2

Mål : 3 – 2 1 Periode. Kampen startet kl 11:30. St.Croix gikk hard ut med 1-2-3 rekke og hadde god kontrol denne første periode,med over 10 gode skudd forsøk mot bare 2 fra Vålernga. Men det skulle langt ut i den første periode før målskårer hos St.Croix Ellen Hauge , klarte å sette ballen inn i nettet.

2 Periode. Begynte bra i andre periode med godt press, men Vålerenga kom mer innpå kampen. Presset resulteret i at målvakten hos Vålerenga, måtte gi tapt og ble straffet med 2 min for holding av motspillers kølle i målområdet. I overtallet klarte hjemmelaget dessverre ikke å overliste motstanderens keeper. Vi økte presset og det ga oss en god mulighet for å gi St.Croix sin spiller, Marthe Wilhelsen sin første mål for sesongen..godt kjempet. Målet ga oss en kjempe boost, slik at vi fikk presset frem en straffe, som Linn Sikkeland tok, men målkeeperen, som også ble bortelagets beste spiller, reddet akkurat. Det igjen pushet Vålerenga til å putte et mål inn i sluttminuten av spiller Katja Giljarhus.

3 Periode. Bortelaget begynnte best med en kjapp skåring i tredje periode av spiller Katja Giljarhus, hennes andre for dagen. Det ble en hektisk periode som ga oss en 2 Min utvisning av spiller Martine Gulbrandsen for feil bytte, men også vår tredje skåring av spiller Maria Randby. Utover i omgangen kom Vålerenga mere inn i kampen, slik at trenerteamet besluttet å gå over til en 1 -2 rekke, slik at vi fikk mer kontroll på rekkene.

Etter dette så holdt vi presset oppe til sluttminutene og halte inn kampen.

Kampen sluttet kl 13:00

Stjernebørs:

Deepa ***

Andrea **

Linn *

Vålerengas beste spiller : Amalie Melbø.

Referat : Neville Pereira

Veldig hyggelig er det når bortelaget kommer ut til sekretariatet etter kampen og takker og sier det var hyggelig å komme på besøk til oss. Da vet vi at vi har lykkes med det vi prøver på 🙂