Pirater mot kanarifugler.

Det lå noen gule fjær igjen i hallen etter kampen. Våre gutter hadde ladet opp med varm lunsj og det viste seg gi resultat. Vi hadde mest krefter igjen etter to perioder.

St. Croix på hjemmebane med røde drakter er ikke hverdagskost. De gule spillerne fra nedre Romeriket har gule drakter, med sorte som bortedrakt, så de spurte om vi kunne stille i rødt.

Etter to jevne perioder gikk trenerne i «skammekroken».

Og det gav resultet, etter bare 3,17 kunne Enholm juble over 5-4 før Markus FEM SEKUNDER senere scoret sitt første mål (i rett mål;) for sesongen. Plutselig hadde vi en 2 måls ledelse, noe som holdt seg helt til hornet gikk.

Referat fra kampen:

Nok en gang seier i egen skutehavn.

20.11.21. St.Croix – Lillestrøm 6-4 (3-3) (1-1) (2-0)

1.periode:

Før kamp snakker vi om å ikke gjøre som i forrige bortekamp. Viktig å krige og ha full innsats i hver duell. Gjestene har det første skuddet mot mål som Jørgen redder. Vi trøkker til i nærkampene og litt for hardt da det ender i en utvisning. Gjestene kommer til med et par skudd. I undertallet kommer også vi til et par sjanser, men akkurat i det utvisningen er ferdig setter gjestene inn kampens første mål. Vi jobber på med tre rekker og gjestene pådrar seg en utvisning og vi skal spille overtall. Det tar nøyaktig tretten sekunder så står det 1-1. Godt spill der Ola spiller fram til Holme som setter inn utligningen. Litt over midtveis i perioden er gjestene i igjen i føringen. En liten kalddusj der altså. Når klokken passerer tretten minutter snapper Mario ballen fra gjestene og serverer til Marius som setter ballen i nettet og 2-2. Det går ikke mer en ett drøyt minutt så er igjen gjestene i ledelsen. Vi mister ikke hodet selv om vi slipper inn mål. Vi passerer atten minutter når Marius spilles fri og bare skal putte ballen i mål, han blir felt og dermed blir det straffe. Lillestrøm bytter målvakt bare for straffeslaget, men det kunne de latt være da Marius leker ballen inn i mål med noen dansebevegelser og 3-3 igjen på måltavla.

2.periode:

Midtperioden tøffer kampen seg til og det gås til i nærkamper og duellspill ved vantet. Gjestene får en utvisning for slag og vi spiller et greit overtallsspill. Beholder ballen når de er fulltallige. På en kontring startet av Mario som løper opp på høyresiden, spiller motsatt til Marius som igjen spiller tilbake til Mario som putter ballen enkelt i nett og endelig ledelse til Piratene med 4-3. Minuttet senere er det igjen uavgjort etter noe klabb og babb foran egen kasse. Vi må være mer tøffe foran Jørgen og rydde bedre unna der. Spillet bølger noe fram og tilbake resten av perioden som ebber ut med 4-4.

3.periode:

I pausen snakker vi om at denne perioden skal vi ta kommandoen. Vi kommer til sjanser og viser at på hjemmebane er vi sterke. På tiden 43:17 spiller Marius ut til Enholm som klinker til og inn i mål ender ballen og igjen er vi foran 5-4. Vi vinner duellen etter målet og fem sekunder etter det forrige har vi økt ledelsen til 6-4. Holme spiller fram til Hanstad som setter ballen i nota. Vi kriger på videre i perioden og spiller et overtall uten å få uttelling. Vi har to undertall der vi ikke slipper gjestene til mye, gutta kriger og blokkerer skudd. Noen merker det godt i diverse kroppsdeler. Vi holder stand og tar nok en seier på hjemmebane.

Deilig med seier igjen og nå har vi tre kamper igjen før julepause. La oss ha noen gode treningsøkter med trøkk selv om vi er fire eller tjue på trening. Vi har to hjemmekamper og en bortekamp igjen.