Endelig kom seieren på hjemmebane

Hjemvendt pirat Pål har hatt noen kjempekamper for oss nå. Det var dette vi Rådet han til 😉

1 periode:

Da var vi klare for ny match og nye muligheter, denne gangen er det Soon som er på besøk. Det er de blå som kommer best i gang med et par skudd som Tor redder lett. Så er det vår tur til å dominere det meste av spill. Vi spiller rundt de til tider, men ikke alle avslutningene går på mål de som kommer reddes av keeper. Soon kommer til noen sjanser, men det er vi som åpner mål kontoen først på tiden 17:35 – det Pål setter den med assist fra Tor. 1-0, som står seg ut omgangen.

2 periode:

Vi går ut å fortsetter som vi gjorde i første periode. Resultatet kommer nesten med en gang, Maxi er målscorer uten assist. Det går noen minutter, så får vi en 2minutter. Vi forsvarer oss bra og fortsetter å komme til flere muligheter. På tiden 09:43 er Simen fremme og legger på til 3-0 med assist fra Helfredsen. Ikke lenge etterpå så for vi nok en spiller utvist, og Soon klarer heller ikke å score denne gangen. Så er det Grevlingenes tur til å skape sjangser og muligheter, dette gir utelling – på tiden 15:17 står det 3-1 på tavla. Like før slutt er resultatet 3-2.

3 periode:

Soon starter omgangen med å gå rett i angrep, 3-3 og det er kamp igjen. Nå er det Soon som har tatt over kampen, de skaper flere sjanser og på tiden 06:46 tar de ledelsen i kampen. Vi gir ikke opp og Kristoffer er fremme og skaper balanse i regnskapet, 4-4 med assist fra Pål.

Nå svinger det litt frem og tilbake og begge lag jakter scoring. Så på tiden 10:40 er det tomålsscorer Simen som kommer best ut av jakten, 5-4 assist av Halvard. Soon er frempå, men Tor har kontroll. Vi kommer også til muligheter og legger på til 6-4 på tiden 16:01. Halvard scorer med assist fra Helfredsen. Resen av perioden holder vi kontrollen og med det kan vi innkassere sesongens første seier.