17 km hjemmefra…

Hællæ alle gærne pirater i dag så var vi på borte is i smurfeland og skulle jage en seier, vi kjørte på med 3 rekker og holdt ganske så bra I første omgang.

Smurfeland

Hællæ alle gærne pirater i dag så var vi på borte is i smurfeland og skulle jage en seier, vi kjørte på med 3 rekker og holdt ganske så bra I første omgang, vi slipper inn et litt lett mål når de som spiller bak ikke får med seg at dem har en hale og keeper’n rekker ikke å parere den tvers over og de banker 1 kasse inn etter ca 13.39. Det skal sies at Sebbe står bra 🫡. Smurfane jobbær på og får en tell i buret ca 16.22 Men resten av denne omgangen stenger Sebbe og Co buret. Vi tar en liten pepp-talk i pausen og gyver løs på 2 periode/episode 🫶 Michael stjæler ballen på midt banen og puttær ballen opp i krysse og vips så ære 2-1.

Men etter det så gikk piratene i en liten dvale og vi får noen utvisninger som vi skal ha osv. Dommerne gjør så godt de kan og vel denne kampen så blei de like dårlige begge veier er nå min mening 😝. Så etter endt periode så ligger vi under 4-1 og det litt urettferdig for vi har et par i stanga og seff noen rett utafor buret til smurfe keepern. Vi våknær ente før langt ut i 3 periode og da har smurfane putta 2 tell før vi 16.51 puttar vår nr 2 med Felix, vi har jobba bra igjennom hele kampen, og mye stang ut i dag. Ca 19.36 så får Emilio in den siste ballen i gollen og kampen ender 7-3 ikke så halgæli mot de blå.