Førjulsmoro i egen hall.

I Slorahallen forrige kamp mot dagens motstander ledet vi 4-9 når 3 periode kun var noen sekunder gammel, så gikk strømmen og det ble det mørkt. I går var det også strømsparing, men det var i form av varme (eller mangel på det) i hallen. Våre gutter holdt varmen oppe og vi vant den tidligere fryktede tredje perioden. Og det er slik vi skal gå inn i det nye året 🙂

Christian med dagens høyeste kølle, men mål ble det 😉

1.periode:

Siste kamp før julefri skulle spilles en kald tirsdagskveld i Borgehallen. Det var ordentlig kaldt i hallen (10 grader!). Det var gjestene som var raskest ut av blokka og setter inn ledelse til 0-1 før minuttet var spilt. Når det nærmer seg fem spilte minutter spiller Holme til Simon som setter inn utligningen til 1-1, hans første mål for sesongen. Vi pådrar oss en utvisning ror greit unna det undertallet. Vi spiller overtall, men uten utdeling. Vi har passert sytten minutter når Marius spiller fram til Martin Brevik som setter inn 2-1. Gjestene pådrar seg en utvisning mot slutten av perioden.

2.periode:

Vi starter med overtallsspill, kommer til noen skudd. Vi passerer seks minutter når Christian Brevik passer til Marius som øker ledelsen til 3-1. 48 sekunder senere står det 4-1. Magnus spiller til Christian Brevik som setter ballen i nettet. 34 sekunder senere reduserer Strømmen til 4-2. 32 sekunder etter det igjen øker vi til 5-2. Markus scorer etter pasning fra Marius. Det ruller på nå for piratene og vi setter inn 6-2 når ti minutter er spilt. Simon med sitt andre for dagen etter pasning fra Holme. Gjestene reduserer til 6-3 der vi lager selvmål. 16 sekunder senere øker vi til 7-3. Simon med sitt tredje og hattrick, pasningen denne gang fra Ola. Vi har en produktiv periode. 8-3 kommer når klokka tikker mot seksten minutter. Holme som scorer etter fint forarbeid av Teo. Vi pådrar oss en utvisning og gjestene utnytter og reduserer til 8-4.

3.periode:

Perioden er  drøye tre minutter gammel når vi øker igjen til 9-4. Målscorer Holme med flott pasning fra Ola. Vi skal spille overtall og bruker 20 sekunder på å øke til 10-4. Denne gang er det Ola som scorer etter pasning fra Holme. Nytt overtallsspill for oss, men vi deler ut julegave til gjestene som reduserer til 10-5. 39 sekunder senere scorer vi i overtall og leder 11-5. Ole scorer etter pasning fra Ola. 31 sekunder senere øker vi til 12-5, Marius scorer etter pasning fra Markus. Vi pådrar oss et par raske utvisninger og spiller 3 mot 5 uten at det resulterer i annet enn noen skudd på Kristian Brevik som kom inn etter halve kampen for Mathias. Vi spiller også overtall uten uttelling. Vi passerer seksten spilte minutter når Enholm går på et raid, han spiller fra seg ballen og det er til slutt Tenold som sørger for assisten når Enholm finner nettmaskene til 13-5. Det er gjestene som avslutter scoringene denne desemberkvelden. Det ender 13-6 og 3 viktige poeng for oss. En dobbeltutvisning mot slutten for lagene før klokka piper for juleferie.