Arkiv bilde fra forrige kamp i Borgehallen.

Vi kom fra to kamper der ting ikke gikk helt som vi ønsket. Men, vi stabler laget på beina igjen og går på banen med blanke ark. Ting stemmer litt bedre denne lørdagen. Vi brukte ikke en time på og komme i gang.

Referat:

Dagens kamp går mot Slevik ute i Gressvikhallen og vi stiller med 2 rekker i dagens kamp.

Gutta får beskjed før kampen at vi skal ligge på riktig ide av ballen til enhver tid og jobbe hjem hvis vi mister ballen i motstanderens sone. Spille klokt bak og ikke lempe noen baller foran eget mål.

1 per: kampen starter og vi fører ann og ruller ball og presser Slevik hjem og holder orden foran egen kasse og hjelper Sebbe i målet.  Vi har noen store muligheter men får ikke satt den. Men etter 6.33 så drar Hugo seg fri og får lagt passet over til Felix som setter den i målet og det står 1-0 til oss. Vi fortsetter og jobba på og har store muligheter til å øke men er ikke gode nok i avslutningene. Men vertene har også sine muligheter til å redusere etter at vi glipper litt bak og skal prøve å drible/spille ballen foran eget mål, men vi klarte oss unna. Så etter 11.01 så gjør Felix alt alene og setter vårt 2ndre for dagen. Så var det dette med å være på etter et mål da gutter;) og ikke la motstanderen gå rett i angrep å score mål på oss som de bare brukte noen sekunder på etter at vi scoret og setter sitt første for dagen. Dette var det siste som skjedde og perioden ebber ut med 1-2 ledelse te oss.

2per: vi ble enige om å gå ut å jobbe knallhardt fortsatt og ikke ta noen unødvendige sjanser bak og få mere fart på kula fremover og spille raskere. Mye fint spill i denne perioden og vi øker til 1-3 etter 5-48 ved Maxi og assistert av Felix.  Går bare noen sek så kommer 1-4 og nå ere Felix som setter den etter pass fra Maxi. Vi fortsetter og trykke på og bestemmer det meste som skjer utpå banen og lar ikke vertene slippe til noe sted. Etter 9,15 så setter Maxi sitt a2ndre for dagen etter Hugo kommer seg fri på siden å får lagt den ut til Maxern og vipps så står det 1-5.  Nå er vi i siget og vi putter 1-6  ved Felix alene, 1-7 ved Emilio som gjør det alene, 1-8 ved Jacob etter pass fra F og da ebber perioden ut med 1-8 til oss etter en god periode fra gutta krutt.

3 per:  Vi omrokerer litt på rekken i den siste perioden men slipper ikke fra oss styringen i kampen for det  men setter inn 1-9 etter 2.12 ved Noah som får den ferdig servert av Emilio, meget bra spilt her.  Så bølger spillet frem å tilbake og sjanser i begge ender av banen og vi har litt flaks at vi ikke slipper inn noen mål her for vi tar litt lett på det nå ser det ur som.  Så etter 7.06 så knaller Slevik inn sitt 2ndre for dagen etter at vi blir passive i eget forsvar. Og det skjer rett etter målet igjen hvor vi blir stående alle mann og ser på ballen og glemmer at det er 4 stk til fra det andre laget utpå der og vipps så setter de sitt 3dje uten at vi får pustet engang. Og da bråvåkna vi igjen så det ut som, for det går ikke 1 min engang før William drar seg fri som en sleip ål på venstre siden og glir inn mot mål og setter 3-10 og vi er tilbake på sporet etter en liten tur på bøljan blå. Flinke guttær. Så går det et par min hvor vi jobba oss inn igjen og hvem drar seg fri som en sleip ål igjen æ tru, joda er jaggu William igjen som gjør det get og legger den flott over til Felixen som setter den og øker ledelsen 3-11 etter 10.28. Det siste målet for aftenen står vi for ved Noah som setter den etter godt og flott gjennomspill fra Jacob.

Syns dere var gode i dag og gjør en god kamp og vinner fortjent. Var moro og være med dere på benken og mase litt på dere så får vi se om jeg får være med å mase mere på dere en annen gang.