Gul sto som en gud, men de tar juleferie senere på andre siden av Bastøfergene. Horten fikk starte med en straffe før kampstart pga. forskjellige divisjoner. Den fordelen ga de aldri fra seg. De dekket opp godt i forsvar og kontret bra. Vi kom liksom aldri i gang med vårt spill.

Gul, AKA Thomas, AKA keeper, var høyt og lavt og ble selvsagt vår BB. #33 var overalt og har en redningsprosent på 89,2% iflg statistikken for målvakter i regionscup senior. Det er bare å ta av seg hatten og GRATULERE Dragene fra Horten med seier ! (men, man tar ikke av seg hatten i Borgehallen om dagen, det er for kaldt;).

SØBR regionscup 2023.

Både vårt H3 og H2 lag er nå ute av regionscup. Vi må satse på H1 som kommer med i mellomspillet. Vi gleder oss til trekningen som vil komme rett over nyåret.

I den trekningen vil det være: Vannsjø/Svinndal, Fredrikstad 3, Øreåsen 1&2, Halden, Slevik2, Horten, Fredrikstad H1, St. Croix H1, Greåker elite, Sarpsborg elite og Slevik elite.

Bilder fra kampen:

Dommerbestikkelse…

Siden dette var en kamp i juleuken forsøkte vi oss på å bestikke dommerne. Vi skjønner nå at dette bør nok gjøres før kampen starter (note to selv).

Det var dommerparet Brevik/Johansen som blåste i fløytene denne kvelden. Som dere ser i flotte tradisjonelle nissedrakter. Vi ønsker dere alle en riktig GOD JUL og ett GODT nytt år 🙂

Trykk på fløyten, trykk FØLG og gi gutta en bitteliten «julepresang» i form av flere følgere 🙂 I skrivende stund har de 357 stk.

Print Friendly, PDF & Email