Bilder: Chanett Spro Kristoffersen

Vi skriver ofte om «parketten», men i Råde er det faktisk parkett. Det tar litt tid til å venne seg til. Heldigvis for de gule/sorte klarte de det i går.

Referat fra trener Roy:

WOW FOR EN KAMP

Vi starter litt trått, det er parkett gulv og vanskelig for vi er ikke vant til dette gulvet, så etter akkurat 02.12 så setter dem en I buret, men vi jobber og jobber, men får det ikke helt til denne perioden. På 15.08 så setter dem den andre kassa og det skulle bli den siste dem får denne kampen 😆.

Etter pausen så kom det et helt annet lag på banen 😉 Theodor setter en rett opp i krysset på 04.42 og da starta opphentinga 🤭 Emilio setter inn kasse nr 2 på 07.11 magisk. Like etter så pådrar samme spiller seg 2 min for SLAG 🤛 . Men vi maler bare på, jobber som bare det og de har noen fete sjanser men tobbe (keepern) stengte buret 👌. Nytt mål i overtal, Maxi setter den i buret med assist fra Sindre 15.22. Nytt mål i overtall denne gangen så er det Mikael som settern i buret med asissist fra maxi. Så vi har da snudd fra 2-0 til 2-4 iløpet av andre periode.

3 Periode så er det sten hard jobbing som sikrer seieren mye frem og tilbake med tverlegger skudd og stang skudd 😊 men vi setter spikern i kista 17.22 ut i 3 periode. Der er det nok Felix som skårer og Maxi på assist. Meget stolt av dere denne kampen.