St. Croix/Slevik – Vålerenga 1-3 (0-1), (0-2), (1-0)

Vi tar imot Vålerenga i Borgehallen. Med seier i forrige kamp mot Holmlia håper vi på det samme i dag. Men de blåkledde har andre planer. Vi får ikke helt til spillet vårt denne kvelden. Kampen vandrer fram og tilbake. Birgitte i vårt mål får hele 8 skudd mot seg før Vålerenga får første nettkjenning, tiden viser 16:29. Stort mer skjer ikke i 1 periode.

Fem minutter ut i 2 periode øker Oslolaget til 0-2 med et skudd som er umulig å ta, helt oppe i krysset. Når det gjenstår litt over ett minutt står det 0-3 på tavlen, vi må ha et mål snart. Vi går til pause og håper Enholm og Kristine har noen kort i ermet.

Som i andre periode kommer det et mål etter 5 minutter, men heldigvis denne gang er det Randi Sikkeland som passer til Isabelle Pedersen og vi har en kamp igjen. Igjen vandrer ballen frem og tilbake uten at noen kommer til en avslutning med nettkjenning. Med 5 minutter igjen tar vi Time out, men det skjer dessverre ikke noe mer og gjestene tar med seg alle poengene den snøfylte veien til hovedstaden.