KAMPDAGS MOT DEN ANDRE BYEN, HVORDAN SKAL VI TA DEM TRO ????

1 per: Jeg kom jo litt ut i perioden og var litt spent på hvordan gutta hadde kommet i gang i denne kampen, men det sto 0-2 og jeg så et lag som sto opp for hverandre og lot ballen gjøre jobben istedenfor å løpe med den selv.Det sto som sagt 0-2 og vi hadde acoret mål ved Casper etter pass fra Oliver og Henrik som gjorde det alene. Syns det var moro å se at hele gjengen står samlet og gir ikke de blå noe gratis ved dørene og det likte ikke vertene som ikke kom til foran Sigurd, og det som kom plukket Sigurd tak i. Syns backene gjør en utrolig bra jobb og tvinger sarpingene ut i vantet med måten de spiller på. Og senter ligger veldig riktig i forhold til spillet. 0-3 kommer ved Frans etter pass fra Casper og får trykt den inn mellom målkællen og stanga etter å ikke gi seg, sterkt og bra. Så var perioden over.

2 per: vi sier i pausen at vi nå må være med fra start og ikke slippe dem til for de vil nok gå ut i hundre for å ta oss igjen. Og det skjer det vi var redde for, sarp satte tempo med engang og etter 40 sek så får en smurf stå mellom backene våre å vinne ballen og rulle den i mål. Vi sier til gutta at det var dette som ikke skal skje og det tok de jo tak i direkte etter det.

Men vi går nesten rett i angrep og kjører på med ballspill og riktige løp og da setter vi ganske kjapt 1-4 og får sarpingene fort ned på banen igjen etter 16,49 Emir etter pass fra Sindre, bra spill igjen. Vi trykker på og har mange sjanser og tror ikke jeg har sett gutta så spille og løpsvillige som denne aftenen. Vi spiller nesten hele perioden og vil si at vi er det førende laget og det er bare en god målvakt hor særp som holder oss fra å sette flere mål. Men vi trykker på og det som ofte skjer da er at motstanderen får satt sitt andre for dagen , da backen vår slipper stanga si og Sigurd går litt ut og de får lirket den mellom han og stanga., etter 13,34. Men dette er ikke dagen hvor vi skal falle sammen og vi svarer direkte og bare minuttet etter så står det 2-5 etter hærli driv fra Maxi oppover siden som fått ballen fra Oliver spiller tvers over til Emir som setter den konstant i nettet bak målvakten, vipps så er det 3 mål mellom oss igjen kun 12 sek etter deres mål. Men vi gir oss ikke og minuttet etter så er Frans frempå igjen og setter 2-6 og vi går til pause etter nok en solid periode med 2-5 ledelse.

3 per: Nå er det bare 15 min igjen og nå må vi få guttene til å holde hodet kallt og fortsette med det de har vært så gode på til nå. Og guttæne går ut å leverer de som de har gjort hele kampen. Men etter 34,47 så kommer sarp opp på siden og får lagt en passning inn foran målet vårt som vi ikke får bort som de får inn og det står 3-6. Men igjen så tar vi grep i kampen og kjører raske kontringer og bruker hele banen når vi spiller og får virkelig ut alt vi øver på av spill og bevegelser. Ser at terpingen begynner å sitte på noe av det. Vi fortsetter

og rulle opp det ene angrepet etter det andre samtidig som vi nå har tettet igjen bakover og ikke slipper dem til noe sted. Så etter 39,46 setter vi spikeren i den blå kista etter flott spill hvor hele rekka er innblandet inkl Sigurd, Sigurd ruller ballen ut til Daniel som igjen slår over til Oliver som legger den rett til Casper som slår videre til Frans som er kall nok til å legge den foran sarpespællærn rett på køllebladet til Robin som er sikkerheten selv og setter punktum med 3-7. Etter dette så har vi flere sjanser men er god han i målet til sarp så vi får ikke flere mål men det får ikke de haller for vi har en knakkandes god målvakt vi også.