10.11.2019. St.Croix – Slevik2 3-3 (2-1) (0-2) (1-0)

1.periode:

Vi starter kampen godt og allerede før det er spilt to minutter tar vi ledelsen. Kibu har ballen langs vantet og får på seg to motspillere, men får spilt ballen til dagens kaptein Stian som kommer fri og setter inn dagens første scoring 1-0 på tiden 1.47. Jørgen redder sitt første skudd for dagen. Gutta skaper bra trykk. 1-1 kommer på tiden 4.02. Et dekket skudd, som Jørgen ikke kan gjøre noe med. Ola har et skudd i tverrligger like etterpå. Fredrik jobber i vantet og finner Filip Halvorsrød som setter sitt første mål i St.Croix-drakten og 2-1 på tiden 6.08. Stian kommer igjen på en kontring og er nære på. Enholm følger opp og setter ballen til side for mål. Joni tar et sugende løp på kontring som blir en sjanse. Når gjestene kommer på kontring, jobber Stian godt hjem og forhindrer at det blir noen sjanse. Truls får en utvisning, men gutta jobber godt i undertall og holder unna. En god periode av gutta.

2.periode:

Lagene følger hverandre tett i denne perioden. Jørgen stopper et skudd og Fredrik får ball og kontrer, får fyrt av et skudd. Kommer på enkelte gode kontringer. Jørgen er nede for telling en stund da Trucken Truls velter både han og målet. Vi skaper trykk og kommer til noen skudd. Vi har en sjanse og rett etter kontrer Slevik og utligner til 2-2 på tiden 31.52. Bare 17 sekunder etter er gjestene i føringen for første gang i kampen 2-3 på tiden 32.09. Mot slutten av perioden får Thøgers en utvisning, vi holder unna og skal starte tredje periode med undertallsspill.

3.periode:

I undertallet jobber Fredrik strålende og løper rundt med ballen og får tiden til å gå. Havner på utsiden av vantet og vinner et frislag. Joni spiller fram til Enholm som fyrer av et skudd som går inn under keeper og vi utligner til 3-3 på tiden 43.28. Jørgen gjør en god redning og Kibu er nære på et par ganger. Bra trykk og spill av gutta. Stian også nære etter pasning fra Hanstad. Å en kontring får Slevik et frislag. Gutta dekker opp og Stian blir truffet der det gjør som vondest, altså i pungen. Han hinker raskt av. Det er en hard og tett kamp og mye nerve i kampen mot slutten. Sjanser skapes, men ballen vil ikke inn i mål, Jørgen holder også tett der bak. Hanstad skyter i stolpen på en kontring og det var så nær så nær. På tiden 57.29 får vi spille i overtall da Jørgen får et slag på hendene. Overtallsspillet fører ikke til noe tellende og begge lag kriger godt til klokka gir signal for kampslutt. En god kamp som ender 3-3.

Neste seriekamp er borte mot Halden i Hjortsberghallen lørdag 23.november kampstart kl 13.00.