Ny kamp og ny vinnersjanse for b laget, vi har ikke så stort mannskap å stille med og det skal vise seg å bli vanskelig å ta med seieren hjem fra Gaustad hallen, vi kan ikke skylde på underlaget, men denne spilleflata var forferdelig dårlig. Vi taper 13-4. Dette var ikke en god uke for oss, men vi satser alt på at damelaget redder uken i morgen når de drar til Bjølsen matchbane og møter Sagene i det som kan bli et avgjørende oppgjør.

Referat:

1.periode.

Gutta er klare og vi har blitt enige om hvordan vi skal spille. Vi går ut på banen for å vinne.

Det åpnes ganske jevnt og begge lag er på fra start. Det skal gå 09:47 før første mål i kampen blir satt, Slevik leder 1-0. Under ett minutt senere så øker de til 2-0. Resten av perioden blir det ikke flere mål, men vi har våre sjanser som vi ikke får satt bak målvakt.

2-0 etter første periode.

2.periode.

53 sekunder ut i perioden scorer Slevik, 3-0. Vi har våre muligheter og skudd på målvakt, det gjelder bare å få ballen forbi målvakta. På tida 04:37 får vi endelig inn vårt første mål i kampen, #51 André med assist fra #74 Marius – 3-1. Når det har gått 7 minutter inn i perioden scorer Slevik igjen, 4-1. Vi har mye bra spill, men vi tørr ikke å trykke helt til i dueller, vi trekker oss litt unna. 12:59 står det på uret når Slevik øker til 5-1. 15:47 scorer #89 Holme med assist fra #44 Helfredsen (noe dommer og sekretariat ikke fikk med seg), det står nå 5-2. Vi scorer igjen på tida 17:25, #74 Marius setter den i nettet bak Sleviks målvakt, 5-3.

Slevik scorer periodens siste mål, 1.5 minutt før periodeslutt. 6-3.

3.periode.

Vi må nå bare kjøre på å prøve å fortsette å spille det spillet vi har blitt enige om, men det skal vise seg å ikke være så lett. Slevik kommer til lette sjanser, å da er det bare å sette ballen bak vår målvakt. 30 sekunder ut i siste periode øker motstanderen til 7-3. 02:03 setter de 8-4 målet. Vi scorer vårt fjerde og siste mål for dagen på 05:33, #58 Thøgersen setter ballen i nettet. På et tidsrom på to minutter og 32 sekunder scorer Slevik 5 mål, når det er gått 13:37 så står det 13-4. De scorer på sjanser vi burde ha rydda greit unna. Resultatet ser stygt ut, men vi føler at det ikke er en 13-4 kamp, det burde ikke vært så stor målforskjell, men vi gjør små feil. Kampen blåses av, og vi kan bare brette opp ermene til neste match.