Monolitten ble et hode for mye.

Vi tar imot Monolitten hjemme i Borgehallen, endelig er det varmere inne i hallen enn det er ute. Det er to lag som er påskrudde helt fra start.. Men, gjestene tok med seg poengene hjem til storbyen denne gangen.

Det hele begynte bra, men så tok Monolitten over ledelsen og gav den ikke fra seg.

Referat:

1.periode.

Begge lag er på, det er høyt tempo og vi åpner bra. Første målet for kvelden kommer etter 11:46 ved #75 Stian med assist fra #74 Marius, 1-0. 47 sekunder senere svarer gjestene med å sette ballen bak vår sisteskanse, 1-1. Det går ikke mer enn 33 sekunder før vi igjen går opp i ledelse, #74 Marius scorer med assist fra #31 Martin, 2-1. På tida 13:48 scorer vi igjen, #89 Holme med assist fra #80 Ole, det står nå 3-1. Monolitten scorer 22 sekunder etterpå, 3-2.

14:28 ut i 1.periode setter gjestene ballen i mål og det står nå 3-3. Resten av omgangen er spillet jevnt, gjestene har noen flere skudd på mål, men vi får ryddet unna disse.

Vi går til pause, 3.3.

Marius går opp dit han hører hjemme. På toppen av scoringstabellen i 1 divisjon med 20 mål og 17 assist.

2.periode.

Det går bare 48 sekunder inn i perioden før Monolitten går opp i ledelsen, 3-4. Vi har også flere sjanser, men vi får ikke ballen bak målvakt. På tida 09:02 scorer gjestene igjen, det står nå 3-5.  Det er ganske jevnspilt, men det handler om å få ballen i kassa. Vi ryker på en 2 minutter når det har gått 14:19 inn i perioden, og Monolitten scorer i overtallsspillet sitt, tid 15:53, 3-6. #87 Brevik scorer med assist fra #74 Marius 1 minutt før periodeslutt, 4-6.

Vi får 2 stk 2 minuttere på tida 19:11, motstanderen øker til 4-7 på tida 19:33.

Vi har igjen en periode og alt kan skje.

Vi får 2 straffer i løpet av kampen, Kristian og Marius setter sikkert inn hver sin 🙂

3.periode.

Gjestene får periodens første scoring, 01:21, 4-8. Vi svarer, 02:55 inn i perioden scorer #27 Hanstad med assist fra #87 Brevik, det står nå 5-8. Vi får straffe når 4 sekunder senere, og #74 setter ballen lekkert bak målvakt, 6.8. Vi er nå bare 2 mål bak og vi må fortsette å kjøre på. 08:38 får vi et nytt straffeslag, #89 Holme er sikker i sin sak og setter målvakt ut av spill med en fiffi straffe, 7-8. Vi har flere skudd på mål og mange gode sjanser, men det sitter en god målvakt i mostander målet. Vi får en 2 minutter på tida 12:14, men vi klarer oss bra i undertallet og slipper ikke inn noe mål. Men, på tida 16:46 øker gjestene igjen ledelsen, 7-9.

Vi klarer ikke å få inn flere mål, vi tar ut keeper på slutten og Monolitten ser sitt snitt til å øke ledelsen på tida 19:49. Sluttresultatet blir 7-10.