GOD JUL OG GODT NYTT ÅR 2023-24

Klubben ønsker å sende en julehilsen til alle våre medlemmer, dommere, tribuneslitere, trenere, lagledelse, styremedlemmer og hjelpere, foreldre/foresatte samt våre bitre «fiender» Feliz Navidad, Boures jouvvla, Fijne Kerstdagen, Shub Naya Baras, Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto, Kala christouyenna, Joyeux nöel, Fröhliche Weinachten, Merry Christmas, Hyvää Joulua, Gleðileg Jól, Glædelig jul

Print Friendly, PDF & Email

Julehilsener fra vår leder:

På vegne av styret i St. Croix innebandyklubb ønsker jeg å takke alle våre flotte innebandyspillere små som store, støttemedlemmer, foreldre,  andre støttespillere/følgere og samarbeidspartnere for et fantastisk år med beinhard innsats og engasjement. Sammen skaper vi godt resultater. Hver og en av dere er viktige bidragsytere og forbilder for samfunnet vårt. Takk for at dere er med på å skape det fine og trygge miljøet vi har i vår St. Croix innebandyfamilie. Vi har alltid plass til flere i familien vår, så bare spre det glade budskap og invitere de inn, slik at vår familie kan bli større og sterkere i årene fremover. Vi ønsker dere alle en riktig god jul med de dere er glad i og ta vare på hverandre og sett i gang et knakende godt nytt år 2024.

Vi gleder oss til fortsettelsen med dere i 2024.  Varme juleklemmer fra klubben for store og små  – St. Croix innebandyklubb v/ Fiona.

Christian Brevik:

Er en av våre to trenerne for vårt herrelag i 1 divisjon, han spiller også på laget og er dommer (For Slevik ! som jo er vårt samarbeidslag) ;).

Gutta gikk til juleferie på toppen av tabellen. Vi GRATULERER 🙂

Julekort fra St.Croix Innebandyklubb

Ført i pennen av Christian Brevik.

Kjære medlemmer, tidligere medlemmer og kommende medlemer.

Julen 2023 nærmer seg med stormskritt. Et så stort skritt at du som leser dette kanskje ikke har tid til å lese med tanke på forberedelser, julegavekjøp eller kanskje finne plass til de som du skal ha på besøk når kalenderes viser 24.desember.

Klubben har siden sist jul vokst i den retningen vi ønsker, en økning som både er viktig for klubben, men også for lokalsamfunnet på den østre delen av Fredrikstad.

For oss som jobber, bruker mange timer av vår fritid i de ulike gymsalene og ikke minst Borgehallen så er det det en av de beste julegavene vi kan få. Klubben har med sine verdier brukt slagord som «Klubben for liten og for stor» og det ligger mer enn bare ord i det begrepet.

Hos oss er alle velkommen. Vi er en klubb som setter mer pris på aktivitet, trivsel og ikke minst trygghet fremfor resultatet som vises på tavlen etter en kamp.

Selv var jeg heldig og ble en del av denne klubben på samme tidspunkt i fjor. Og jeg fant fort ut at dette var en klubb som jeg kunne assosiere meg med den klubben jeg er født og oppvokst i.

Jeg ønsker å ta dere tilbake til 1994. En fem år gammel gutt som skulle sparke sine først spark på en ball hos en klubb som heter Trolldalen IF. En bitte liten breddeklubb på den søndre delen av Kråkerøy, hvor det på den tiden knapt nok var hus. Men mange nok til å bedrive et idrettslag som bestod av fotball, håndball og ski. Grunnen til jeg tar dere tilbake til den tiden, og den klubben er sammenligningen med St.Croix Innebandyklubb.

Trolldalen var en klubb med hjerte, frivillighet og dugnadsånd. Alle i «gata» hjalp til. Om det var gode gamle «basar» på samfunnshuset, måke av en knallhard grusbane, oppmenn til ulike lag eller bestemor som bakte kake litt lotteri.

Og ja, jeg ser mye av dette i klubben, St.Croix. Men utfordringen er at innebandyklubben er mye større. Den dekker mye større områder enn hva min klubb gjorde. Selv er jeg trener og spiller på klubbens herrelag som nå, takket være viktige støttespillere leder 1.divisjon i Norge.

Klubben har i tillegg et styre, med fantastiske medlemmer som hver dag sørger for at medlemmer som meg skal ha en fin treningshverdag. Det finnes også mammaer og pappaer som sørger for at kanskje også ditt barn får en fin treningshverdag, trygghet og en fin oppveksmulighet innenfor idretten.

Mitt største juleønske er at du som leser dette julekortet, kanskje har et par timer til overs å være den personen som vil sørge for at mange fler får den samme opplevelsen. Og ja, jeg forstår at mange har en stressende hverdag, men alle finner noe som de kan bidra med. Kanskje det lille du bidrar med, er større enn du tror?

Atmosfæren og miljøet i klubben er fantastisk. Et hjertekjærende eksempel er blant annet at klubben tidligere dette året ønsket å ta til seg personer som kanskje ikke synes livet var et hyggelig sted å være. Til og med der fant klubben plass til ekstra tid for å ta vare på personer.

Visste du blant annet at klubben har en sosialkontakt, som er til for deg/dere som kanskje ikke har kapitalen til å sende ditt barn på trening og på kamp? Da visste du sikkert ikke at det finnes mekanismer som er til for å hjelpe slike som dere? Flaut? – Nei langt der i fra! Sosialkontakten vet ikke hvem som har utfordringer. Så et av mine ønsker er å ta kontakt med klubben. Vær så snill! Alle skal få lov til å spille innebandy.

Dette julekortet adresserer jeg til deg som kanskje har en sønn/datter som vil begynne å spille innebandy, eller kanskje allerede har startet. DU kan gjøre en forskjell. DU kan være med å skape et enda bedre miljø enn det vi har.

Det finnes nå styremedlemmer i klubben som hver dag sørger for at klubben er som den er. Til dere ønsker jeg å si: En riktig god jul, og et godt nytt år.

Julekortet ble kanskje litt langt. Men jeg kunne skrevet bok om dette, og la meg skrive et enda større julekort neste år, hvor blant annet DU/DERE er en del av denne fantastiske foreningen.

God Jul

Christian Brevik (36) – Spiller, trener og et stolt medlem av St. Croix Innebandyklubb.

Red.Merk: Christian er en av to spillere på vårt A-lag som også er dommere og sammen har en facebookside jeg anbefaler alle å følge: Dommerparet Brevik/Johansen Trykk HER.

Christian er hoppende glad for juleferie...

Glade Jul Hellige jul
Køller daler ned i skjul
Hit de flyver med paradis grønt
Hvor de ser hva for gud er skjønt
Lønnlig i blant oss i går
Lønnlig i blant oss i går

(Fritt tolket av red;)

Print Friendly, PDF & Email