11-1 (3-1, 4-0, 4-0) SØBR Regionscup 2023/24 senior menn.

Les mer om Regionscup HER.

Det gikk 46 sekunder før #66, Patrick Johansen setter første ball i nettet etter assist fra #95, Mathias Møller Pettersen.

1 periode:

Vi har tilsammen 8 skudd på mål i første periode. Første målet kom med Patrick på pass fra Mathias. Deretter er det gode «gamle» Kenneth som har funnet veien igjen og scorer etter pass fra Jens Alexander. Tredje og siste mål i første periode er det Andreas som putter etter pass fra Andre’. På tiden 10:19 reduserer Tønsberg til 3-1.

bare Morten styrer skuta videre i Regionscupen 🙂

2 periode:

Vi starter andre periode med første skudd etter 35 sekunder og det skal hagle på 4 til før Markus scorer etter et nytt pass fra Andre’. I underkant av 5 minutter scorer vi 3 mål. 2x Andre’ og 1x Mathias. Vi leder 7-1 når lagene går til pause.

#50 Ola Sander Olaussen

Det var et hyggelig gjensyn med vår tidligere trenger Ola i dag 🙂 Veldig glade for å ha deg tilbake i den gule/sorte trøyen. Velkommen tilbake !

3 periode:

Tredje periode vinner vi skuddstatestikken med 12 mot 6 og vi vinner perioden 4-0. St. Croix H2 er videre i Regionscupen. Spennende og se hvem vi møter i neste runde.

Målscorere i tredje periode er: Andre’, Andreas, Patrick og Andre’ igjen 🙂

Dagens BB ble:

#51 Andre’ Berg Rognerud.

Trykk på banner for å komme til Regionscup på SØBR sider.

Bilder fra kampen:

Print Friendly, PDF & Email