H2 møter tabellnabo Halden

Litt varmere i lufta, men fortsatt mange minus. Det er sikket sånn de på Svalbard føler det når «sommern» nærmer seg? Uansett. B-laget skal spille match mot tabellnabo Halden, og har mulighet til å skaffe en enda større luke ned til 3. plassen.

Print Friendly, PDF & Email

St. Croix 2 – Halden | 7 – 6

1 Periode:

Det starter som det pleier når det er toppkamp. Begge lag ligger og venter og føler hverandre litt ut, hvis det er lov å si, før det setter helt i gang. Noen små skudd her og der til begge lag, men ikke noe enorme sjanser. Det er dette som preger de første 8-9 minuttene av kampen. St Croix får kveldens første ved Marius på tiden 08:10, men Halden responderer ikke altfor lenge etterpå og utligner til 1-1

på tiden 09:36.

14:53 viser uret når St. Croix scorer sitt andre mål, det er Henriksson etter assist fra Kenneth Børsten! Men ca 2 min etterpå, på tiden 16:48 får Halden sin andre utligning for kvelden. Det skjer ikke store greiene resten av perioden og lagene går i garderoben med 2 – 2.

2 Periode:

Midtperioden starter litt annerledes enn den første. Når har lagt fått kjenne litt på kampen, og man kan se at de går mer direkte over i spillet fra første dropp. Nå blir også sjansene større, i den perioden har blant annet hjemmelaget 2 skudd i «tvælla» og tvinger frem flere gode redninger fra Haldens keeper. Det er ikke altfor mye Halden skaper de første minuttene, men får likevel periodens første scroing, og tar med det for første gang ledelsen i kampen etter 05:06. Men etter 09:29 kommer Jens Alexander oppover langs venstresiden med ballen, backen snurrer av seg en av Haldens spillere og kan med all tid i verden sende ballen rett i krysset. Bare halvannet minutt senere så har scoringene snudd i det hjemmelaget får enda en «kasse» og har snudd matchen. 4-3 ved André etter pass fra Thøgers!

Nå svaier det mer i kampen, Halden spiser seg mer inn uten at hjemmelaget nevneverdig senker seg og kampen blir tøffere med flere tøffere dueller og høyere tempo. På 16:03 skal Halden klare å en ny utligning etter en godt og teknisk bra utført soloraid fra Haldens venstre wing. 4 – 4.

Dette blir også resultatet inn mot pause ettersom keeperne på begge lag stenger buret for midtperioden.

3 Periode:

Den siste perioden starter med et høyt tempo i begge retninger, og innen det er gått 2 minutter så har begge lagene klart å fyre flere skudd hver. På tiden 02:32 setter Hanstad sitt første for kvelden etter assist fra Espen Østerås. 6 minutter senere får Hanstad sitt andre, denne gangen etter pasning fra Thøgers som noterer seg for sitt andre poeng i kveld han også. 6 – 4.

Ikke mer enn 37 sekunder senere går hjemmelaget opp i en tremålsledelse ved Marius sin andre scoring fra mannen som noterer seg for sin andre assist i kveld: Kenneth «Grekær’n Los Børstos Børsten». Kjært barn har mange navn sies det.

Kenneth var godt fornøyd med Sir Alex sin perfekte mix av «Jag heter Kenneth»…

Så skrur Halden opp tempoet enda ett hakk og vi senker oss kanskje et hakk og dermed klarer Halden å spise seg innpå. De får 2 kjappe mål og stillingen er nå 7 – 6. Men hjemmelaget hever seg igjen og stenger godt bakover. Resten av kampen kan Halden bruke som en sterk søknad om jobb i postvesenet, for de kommer ikke frem til verken til riktig tid eller sted. Dermed blir det hjemmeseier med sifrene 7 – 6.

BB: Marius

#23 Henriksen

Print Friendly, PDF & Email