Lørdag 6. Januar, og motstander har et navn som er like stort som Rosenborg og Vålerenga i norsk fotball, nemlig Slevik.

Kampen blir i dag preget av ekstrem mangel på folk, vi har ikke engang to rekker å bytte på. Så vi er derfor enige om at vi skal bruke kampen i dag på å prøve å spille «disiplinert smart».

Simen gjorde en kjempekamp i dag og ble kåret til BB for hjemmelaget.

1 periode:

Vi starter kampen ganske så greit i dag. Vi er klare over hva som er våre arbeidsoppgaver og når vi skal sette støtet i Slevik-spillerne. I tillegg overrasker vi nok litt ved at vi kommer til såpass mange sjanser som vi gjøre i første halvdel av perioden, problemet er bare å få satt ballen i målet. Men dagens første scoring kommer etter 09:49. Og det er bortelaget som får den. Slevik klarer å sette 0 -2 4 minutter senere, men til tross for at det er de som har scoret begge måla er vi helt på høyde rent sjansemessig. Vi har blant annet to i stanga samt tvinger frem en redning på strek. Men så! Rett før kampklokka tikker 18 min kommer kanskje årets kontring fra hjemmelaget. Back spiller opp Helfredsenior som holder ballen et lite sekund, før han ser Simen på et snikende løp opp langs vantet. Han spiller ballen videre og buer rundt, noe som drar på seg en Slevik-piller som gjør at Sindre Melby kan krysse inn fra venstre, få en på «tversan» fra Simen. Tuppen på køllebladet ligger like kaldt som været ute om dagen langs bakken og bare elegant lobber inn redusering av høyeste klasse!

Dette er Sindres første poeng og han får som seg hør og bør med seg matchballen! Regninga for tapt ball kan sikkert sendes til Sindres foreldre som trossalt er ansvarlig for skapelsen av gutten som nettopp sørget for at klubben er en ball fattigere. (Red:Merk: Vippskrav er sendt Lars 😉 )

Dessverre klarer Slevik å trykke en til i nettet før klokka uler til første pause.

2 Periode:

Vi blir enige om at vi må prøve å ha litt mindre avstander mellom angripere og forsvarer ettersom Slevik er et godt, erfarent og meget teknisk lag. Vi korrigerer også litt på hvordan vi ligger i forsvar.

Dessverre slipper vi til et «ikke helt våkent» baklengsmål som setter starten for Slevik i midtperioden, men til tross for dette kommer ikke Slevik i protokollen på lenge igjen enda. Men etter 09:21 setter Marius sitt første for kvelden. Lettelse stiger som damp fra en kokende kjele etter et par «små» sjanser som ikke resulterte i scoring. Det bølger litt frem og tilbake men dessverre litt småslurv i forsvaret vårt gjør at Slevik setter 2 – 5 etter 13:11 i midtperioden. 3 minutter senere kommer vi på en skikkelig kontrapass, Espen spiller til Pål, Pål spiller gjennom Marius som har sneket seg inn mellom forsvarerne til Slevik. Han blir tatt, og får straffeslag! Marius setter denne og noterer seg for sin andre så langt. 3 – 5 og nærmere match enn mange skulle tro!

Så kommer Slevik på et litt heldig uforstyrret besøk. De klarer å sette en til før det igjen er pause. 3 – 6 er stillingen nå.

Men å gå til pause med dette resultatet med tanke på hvor få folk vi er, og Slevik stiller med det laget de har så er dette absolutt godkjent!

Tor sto godt mellom stengene og gjorde sitt til å holde oss i spillet.

3 Periode:

Vi blir som alltid enige om hva vi skal gjøre i pausen, og denne pausen er intet unntak. Fokuset nå er å prøve å mindre strekk i laget, samt spiller ballen litt tidligere ettersom vi blir stående og somle bittelitt og lar oss dermed unødvendig stresse av Sleviks spillere som blir invitert inn i press av oss.

Vi er dessverre ikke kommet oss ut av denne bobla helt enda og Slevik får et tidlig mål etter bare 19 sekunder i siste periode. Slevik putter igjen et par mål etter 03:46 og 10:38, men det til tross: Vi spiller ikke så dårlig. Det er rett og slett kreftene som begynner å ta slutt og da kommer blant annet elite-erfaringene til Slevik til syne. Men! Sjanser skaper vi fortsatt, blant andre har centerne Espen og Simen grep til seg og står for mange ballbrytninger som de konverter til kontringer og spiller frem wingene våre flere ganger. Slevik får en scoring til etter 14 minutter ut i perioden. Men vi er ikke helt ferdige vi heller. Marius klarer å sette enda en scoring etter assist fra Pål 25 sekunder senere. Men på tiden 16:34 setter Slevik «scoringspunktum» ved å fastsette resultatet til 4 – 11.

Alt i alt en absolutt godkjent match hvor vi egentlig spiller litt bedre enn resultatet kanskje tilsier, men Slevik er et veldig godt lag. Og C gutta er en god gjeng som ikke klager eller syter, men krummer nakken og legger ned en herlig innsats uansett stilling. Her er dere enorme guttær!

Det er en fin gjeng å være med å «styre» mens man selv står halvskada på sidelinja og de viser god innebandyglede! Som sagt: Herlig gjeng!

Dagens BB ble Simen Meland.

«Kampen sett under ett: Noen små feilskjær her og der, men det er litt progresjon i det vi driver med. Så resultat og innsats for dagens kamp er absolutt godkjent!»