Etter helgens triumf i hovedstaden tar vi imot OSI hjemme i Borgehallen. Vi kommer liksom ikke helt i gang. Det må ut i 3 periode før Ellen «propellen», Nana «Duracellen», Stine «Sniper» og Anette «spretten» setter fart på laget vårt 🙂

Mye av spillet i 1 og 2 periode foregår på «feil side» av banen.

1. periode.

Vi starter kampen på 3 rekker, og får en tøff start på kampen. Vi er på hæla, og kommer aldri opp i noen situasjoner. Vi går ikke i dueller og slipper til OSI alt for lett foran vår egen keeper som blir overlatt helt til seg selv… På tiden 06:20 så tar OSI ledelsen med ett godt plassert skudd. 1 minutt senere så utligner vi, Anette finner Sanne som fikser 1-1. Vi kommer inn i en svak periode og slipper til gjestene oftere alt for enkelt. Kira kjemper iherdig bakerst med og holde oss inne i kampen, men må naturlig nok gi tapt 2 ganger og vi går til pause med 3-1 til OSI. Skuffende… Skuddstatistikken ender 12-9 i favør hjemmelaget.

2. periode.

Vi blir tvunget til og gjøre taktiske endringer for og hente oss inn i kampen igjen. Vi tar umiddelbart grep om kampen og nå handler alt om pirater. Vi skaper mye sjanser, men sliter med og få uttelling. Vi vinner skuddstatistikken 8-1 i denne perioden.

3. periode.

Vi blir bare enige om og fortsette trykket og dette klarer vi med glans. Perioden ser til tider ut som en angrepsøvelse. Vi har litt mer stang inn og målene kommer. 8:04 ut i perioden så løsner det, og Ellen finner målet assistert av kaptein Dipa. Vi fortsetter og presse på for utligning og når klokken når 11:31 så sitter ballen igjen ved Anette, pasning fra Ellen. 47 sekunder senere så er kampen snudd, Stine scorer på pasning fra Nanna. 14:11 ut i perioden tar OSI timeout i ett forsøk på og komme tilbake i kampen. Det skal ikke Nanna ha noe av, og bruker 21 sekunder på og punktere kampen, assistert av Line. 1 minutt og 12 sekunder før slutt så setter Stine punktum når hun scorer sitt andre for kvelden, pasningen kom fra Ellen nok en gang. Vi vinner skuddstatistikken 22-2 i siste periode og kampen ender til slutt 6-3. En sterk snuoperasjon av piratene som viser hvorfor seriegullet allerede er sikret.

Nå får vi en måneds pause fra seriespill, før vi tar turen til Fet lørdag 4/3. Søndag 5/3 håper vi alle med en tilknytning til klubben og jentene kjenner sin besøkelsestid når pokalen skal løftes. Fjerdingby kommer på besøk med kampstart 16:30, kom og gi jentene anerkjennelsen de fortjener etter en sterk sesong!

Det skal også være en treningskamp mot damene fra den andre byen 31/1-23 kl 19:20.

BB: Marie Randby.