G/J-13 tar imot Sarpsborg.

Det fine med kamper i helgen og da særlig når vi er først i hallen er at vi får tid til både oppvarming og innmarsj. Det setter en liten ramme rundt arrangementet.

Det hele startet bra for de gule og sorte. Etter 4 minutter sender #9 Maxi ballen i nettet bak Sarpsborgs målvakt etter passning fra #42 Felix. De blåkledde ligger foran oss på tabellen og er nok på papiret et bedre lag, men dette begynner jo bra. Men, etter bare 20 sekunder svarer særpingene og da henger vi ikke helt med. Gutta fra vårt første mål skal score hvert sitt mål før kampen er slutt. Gjestene vinner skuddstistikken 10-31 og resultatet ble 3-11.

Poeng:

Maxi 2+0,

Felix 1+2.

Banens Beste: #12 Emilio Vincent Veel.

Trener Roy om kampen:

Vi starte bra leder 1-0 så det var jo positivt, men så blei det litt rusk i maskinen som vedvarte resten av kampen. Vi jobber bra, men får ikke til det vi trener på denne kampen, litt mye rart og dårlig samarbeid gjorde så vi ikke fikk kampen dit vi ønsket, men men vi jobber videre og trener hardere for og nå målet.

Sebastian i vårt mål har reddet 66% av alle skudd. Det kan du være fornøyd med Sebby 🙂

#1 Sebastian Lohndal Andresen i aksjon.

Sarpsborgs spiller #89 scorer 6 mål denne lørdagen, men det er fremdeles Felix som troner scoringsstatistikken. Neste kamp er allerede førstkommende tirsdag kl 18:00 når vi møter Slevik IBK hjemme i Borgehallen. Rett etter den kampen har damelaget treningskamp mot Sarpsborg Sharks. Vi håper dere kommer og ser begge !

Bilder fra kampen:

Print Friendly, PDF & Email