Julemix 2022 for små og store.

Vi ser at påmelding til arrangement sitter litt langt inne nå etter pandemien. Egentlig litt rart, skulle tro deg gikk andre veien. Vi fryktet en stund vi måtte avlyse, men en ekstra innsats med purring gjorde at flere kom på banen. Og når klokken slo 10:00 lørdags formiddag, kom det ennå flere som ikke hadde meldt seg på 🙂 Det var også veldig hyggelig at så mange fra vårt A-lag kom og var med!

Julemix er klubbens samlingspunkt rundt jul. På tvers av lag og grupper, aktive og de litt mindre aktive (og sofasitterne) samt de som må ha briller fordi det er påbudt og de som må ha det for å se ballen. Alle er på samme spilleflate og har det moro ! Og takket være alle dere som møtte fram i år, ble det en suksess i 2022 også. Og til dere som ikke hadde tid i år…. neste mulighet er sommer-party !

Vår utstyrsleverandør Norsk Bandysport var der med det mest nødvendige innen innebandystash. Jeg håper dere benyttet anledningen til å gjøre noen gode kjøp. Jeg fikk i så fall unnagjort to gaver. Når alle innledende kamper var gjort, semi og finale var spilt sto det ett lag igjen som vinnere. Våre nye klubbmestere 2022 var kåret.

Klubb mester 2022.

Nye ansikter.

Det var selvsagt mange gjengangere på årets begivenhet, men også en del nye. Vi har hatt både høstcamp og innebandyskole som har gitt oss flere nye til vår familie. Flere av de som deltok i år for første gang, hadde med seg flere familiemedlemmer. Onkler, tanter, besteforeldre. Det er slik vi skaper SAMHOLD. Og det er samhold og trivsel som limer oss sammen. TAKK til alle som deltok !

Det skal sies at mange flere kom etter at bildet ble tatt, men vi var litt på akkord med klokken og måtte ta bilde før kampene startet.

Bilder fra årets julemix:

Print Friendly, PDF & Email