Ajer på besøk i Borgehallen.

Årets julemix startet denne lørdagen. Spillere fra alle klubbens lag var samlet for å ha en fin formiddag sammen. Mange av våre H1 spillere varmet opp her 🙂 12:00 ble det servert mat til våre spillere med ønske om en god kamp. Og en god kamp ble det, selv om vi dessverre måtte gi fra oss alle poengene.

6-7 (4-1, 0-3, 2-3).

Første periode:

I etterkant av klubbens tradisjonelle Julemix for store og små i klubben var det klart for ny seriekamp for A-laget. Denne gang var det Ajer fra Hedmark som kom på besøk i Borgehallen. Gutta går ut i hundre og gjør jobben både defensivt og offensivt. Seks minutter er passert når Christian Brevik finner Teo som setter ballen i nettet og 1-0. Bare drøye to minutter senere spiller Holme fram til Ola som limer ballen i nettaket til 2-0. Gutta maler på og Holme tar med seg ballen og fyrer av et skudd som suser inn og vi har økt ledelsen til 3-0. Tolv minutter er passert når gjestene setter inn reduseringen til 3-1. Mot slutten av perioden er det duoen Christian Brevik og Teo som samarbeider igjen. Brevik som servitør og Teo plasserer ballen i mål. Vi har en vel fortjent ledelse 4-1 til pause.

Magnus fikk ingen poeng denne gangen, men hadde jeg kunnet delt ut stjerner, ville han fått noen 😉

Andre periode:

Vi kommer ut til 2.periode og bør fortsette slik vi spilte i første periode. I stedet slipper vi oss ned et par hakk og det er nok for gjestene. De reduserer til 4-2 når vi nærmere oss syv spilte minutter og under minuttet etter står det 4-3. Nå er det kamp igjen og det må jobbes hardt. Vi pådrar oss en utvisning og den utnytter gjestene til å utligne og vi er like langt, 4-4. Vi kommer til et par sjanser, men etter ti skudd i første periode klarer vi bare løsne usle fire skudd mot mål i denne perioden.

#40 Teodor Tvete satt tre mål i nettet til Ajer 🙂 da er det lov å være glad.

Tredje periode:

Perioden har så vidt passert minuttet da gjestene er i føringen for første gang i kampen, 4-5.

Etter tre minutter pådrar vi oss en ny utvisning. I undertallet spiller Christian Brevik igjen ballen til Teo som setter inn sitt tredje mål for dagen og utligner til 5-5. Gjestene fortsetter i overtall og de klarer å sette ballen i mål igjen og det står 5-6. Det var tungt etter godt spill den første delen av utvisningen. Det gås til i dueller og kjempes videre. Lagene pådrar seg hver sin utvisning for hardt spill. Mye åpent rom i spill fire mot fire. Det er gjestene som kommer igjennom og får pirket ballen i må og det står 5-7. Det jobbes knallhardt hos begge lag. Vi tar en Time out og minuttet etter gjør gjestene det samme. Vi tar ut målvakten og spiller 6 mot 5. Det er Ola som finner Ole som setter inn redusering til 6-7 når det gjenstår noe over minuttet av kampen. Vi fortsetter uten målvakt og trykker på, men det vil seg ikke og det ender med et surt ettmålstap.

Etter en god første periode, en mindre god andre periode og brukbar tredje periode. Vi må være påskrudd ikke bare fra start, men også i periode to og tre. Neste kamp er i Borgehallen lørdag 3.desember. Da må det jobbes like knallhardt hele kampen.  Det vil løsne for gutta også, vi har fire kamper før juleopphold. Tre av de hjemme i Borgehallen og en borte mot byrival Fredrikstad. Det er muligheter for å skaffe noen flere poeng fra de kampene.

Martin Brevik gjorde en god figur i dagens kamp.