Kamp mot den andre byen…

Endelig serieåpning for B laget!

St.Croix Pirates H2 tok imot Sarpsborgs Sharks H2 hjemme i Borgehallen tirsdag 25. oktober. Nytrakta kaffe, nystekte vafler og ett lokalderby, hva mer kan man be om en tirsdagskveld? Seier selvfølgelig, men sånn endte det dessverre ikke denne gang.

(2-1) (2-1) (0-3)

1.periode

Kampen er i gang. Begge lag starter friskt og det er høyt tempo og god kriging på banen.

Vi styrer spillet vårt bra. Men det er Sharks som setter inn det første målet for kvelden når det har gått 10:07 av den første perioden, 0-1. Knappe 4 minutter senere når klokka slår 14:13 utligner vi, #75 Stian scorer hjemmelagets første med assist fra #74 Marius, 1-1. Vi fortsetter det spillet vi har hatt fra start, med høyt tempo og press på motstander. På tida 18:49 setter #74 Marius ballen bak målvakt med assist fra #95 Mathias. Vi går til pause med ledelse 2-1.

2.periode

Vi kommer fra pause med samme boost som vi hadde i første periode og det skal vise seg at det får vi betalt for. Det er vi som har skuddene på mål og vi scorer to kjappe. Første målet kommer i powerplay, #40 Tommy scorer på tida 08:15 med assist fra #51 Simon. Det står nå 3-1. 27 sekunder senere (08:42) scorer #75 Stian sitt andre for kvelden, med pass fra samme pirat som på sitt første mål, #74 Marius. Vi leder nå 4-1. Vi får en utvisning midt i perioden, men vi er gode i boxplay og holder buret rent. Spillet går litt begge veier nå, motstanderen klarer å sette ballen i mål på tida 18:22, det står nå 4-2. Vi har dabbet av litt nå, vi klarer ikke å presse like høyt og like hardt som vi har gjort før i kampen.

3.periode

Nå må vi våkne igjen hvis vi skal dra denne seieren i land. Men vi får ikke helt til.

Vi begynner å bli slitne og klarer ikke få til det spillet vi har hatt. Det ender med at Sharks får satt inn to enkle mål, først på tida 08:44 (4-3) og ett til på tida 11:58, det står nå 4-4 og vi er like langt. Sharks har et godt lag, vi er ikke dårlige vi heller, men det koker litt. Vi får en litt unødvendig utvisning med for mange spillere på banen på tida 16:33, denne utvisningen er heldigvis ikke så utslagsgivende da vi også her klarer å forsvare oss godt i boxplay og holder buret rent. På tida 18.38 scorer motstanderen og går nå opp i ledelsen. Vi tar en timeout.

Men dessverre, det blir tap hjemme i Borgehallen for B laget i første seriekamp. Bare å børste av seg tapet å se frem til neste kamp. Vi vet vi kan, vi må bare forsvare oss bedre å krige mer på mål!