Kamp mot den andre byen, del II

Vi hadde de fra den andre byen på besøk i Borgehallen på tirsdag også drar vi på besøk til Denandrebyenhallen på onsdag. Det var klart for St. Croix H3 sin andre kamp for sesongen.

(2-1) (2-1) (2-0).

Første periode:

Vi starter første periode helt greit. Sliter litt med å finne noe spillestil, det går litt i måk og mæl. På tiden 15:04 er det Særp som tar ledelsen i matchen. Særp fortsett å presse på og etter 17 spilte minutter står det det 2-0. Det svinger litt frem og tilbake men så er vår tur til åpne mål kontoen for i år. 17:58 står det 2-1 mål scorer er Helfredsen med assist fra Simen M. Perioden avsluttes 2-1 Særp.

Andre periode:
Vi bestemmer oss for å gå ut å gjøre en bedre periode en den første. Det tar ikke lang tid før Særp øker ledelsen på tiden 05:48. Vi tar oss litt sammen og kommer til noen sjangser men enten er spillerne eller keepern i veien. Særp forsetter å ha kontrollen, men Tor prøver å holde oss inn i kampen med flere gode redninger. På tiden 12:22 glipper det,da står det 4-1 til de Blå. På tiden 13:00 får Særp en mann utvist og powerplay til oss. Vi har kontroll men finner ikke veien til målet. Like før slutt er det vi som setter den. Det er Simon som krangler den inn med assist fra Patrick.
Perioden avsluttes 4-2.

Tredje periode:
Vi prøver å fortsett der vi slapp i andre periode. Det svinger litt begge veier i en periode men nok en gangen er det Særp som kan juble for nok en scoring på tiden 07:32 5-2. begge lag kommer til flere sjangser og bra spill. 15:01 er det de blå som kommer best ut av det igjen. 6-2. Særp har for det meste kontroll på resten av perioden. Vinner med sluttresultatet 6-2.

Vil trekk frem Niklas og Simen som har tatt nivået meget godt. St.Croix fremtid ser lys ut.

BB Simen Meland (Andre gang på to dager, den rekorden kan du nok beholde lenge Simen).