Våre gutter varmet opp med Henriko`s gryterett. Det luktet himmelsk så vi får håpe det smakte. På ukedager blir det alltid dårlig tid fra treningen før til kampen etter. Men, vi fikk banen så det ble tid til litt oppvarming i hallen også. Slevik lå foran oss, men dette kunne slå begge veier.

Det var flere slike vi ønsket å se denne tirsdag kvelden.

Vi møter opp, klare til dyst..

Klare for å ro i land en seier på hjemmebane, men det viste seg å ikke være så lett.

(1-6, 1-2, 0-2)

1.periode.

Vi er ikke helt påskrudde og like før klokka slår 2 minutter går Slevik opp i ledelsen, 0-1.

Knappe 4 minutter senere reduserer vi, #28 Maximilian setter ballen bak målvakt med assist fra #Halvard, 1-1. Slevik har det meste av spillet, det virker som vi ikke helt har møtt opp til kamp.

Motstanderen scorer på tida 11:57, 1-2.  9 sekunder senere øker de ledelsen til 1-3.

13:53 inn i første periode scorer de sitt fjerde, 1-4. Vi klarer ikke å spille det spillet vi har

blitt enige om før kampstart. På tida 18:18 scorer Slevik igjen, 1-5. Det blir en tung første periode.

Slevik putter et til før pausesignalet går, på tida 19:41 og resultatet etter første periode blir 1-6.

Maximilian scoret ett mål denne kvelden.

2.periode.

Vi må opp en del hakk hvis vi skal klare å snu dette. Det er flere sjanser for begge lag, og vi scorer

periodens første mål, #12 Enholm med assist fra #77 Tommy, det står nå 2-6. Det svinger begge veier. Slevik scorer på tida 16:53, 2-7. De putter på et til ikke lenge etter, tida er nå 17:20 inn i 2.periode og det står 2-8. Det virker som vi nå har gitt opp og lar Slevik spille som de vil.

Pausesignalet går og etter 2 perioder ligger vi under med 6 mål.

#4 Oskar forsøker seg på mål, men her er det mye i veien.

3.periode.

Intet å tape på dette tidspunktet, nå må vi opp med huet å prøve å spille vårt spill.

Men Slevik har ikke tenkt å slippe oss til så lett. Vi får dessverre ikke til det vi hadde planer om.

08:40 inn i siste periode scorer Slevik, 2-9. Vi har noen skudd på målvakt vi også, men vi klarer ikke

å få ballen i netter bak målvakt. Slevik scorer igjen i undertall, tida er nå 18:11 og det står 2-10 på måltavla i Borgehallen. Slevik drar på seg 2 utvisninger i siste spille minutt, og vi en utvisning som involverer kampstraff.

Slevik vinner 2-10.

Denne kampen er bare å legge bak seg og vi må jobbe videre frem mot neste kamp.

Vi GRATULERER Simen #82 med dagen 15/11-2022.