Kamp mot Sarpsborg i Særp.

Kristian Brevik voktet målet vårt og dirigerte forsvaret muntlig, veldig godt. Samt at han voktet målet på en upåklagelige måte.

Vi serieåpnet mot særpingene i Borgehallen 25 oktober. Den gang vant de blå kledde etter en god 3 periode. Dette skulle vi revansjere i dag. Vi hadde ikke den beste tredje perioden nå heller, men dro fra Sarpsborghallen med poeng 🙂

(2-4), (1-2), (3-0).

Vi hadde dessverre ingen «Piraten» eller sekretær på tribunen i hallen denne formiddagen, så det er ikke noe referat. Ei heller ble det kåret noen BB fra arrangørens siden. Men, etter litt mld. fram og tilbake har vi alle falt på at Kristian i buret var en viktig brikke i dagens spill og fortjener BB for de gule/sorte. Moro var det også at både Casper og Simen (som egentlig er G-15 spillere) begge scoret !

KAMPINFO:

Bilder fra kampen:

#95 Mathias Møller Pettersen setter inn 2-4 for Piratene. Ketil ser ut til å like det 🙂

7 februar møter vi smurfene for siste gang denne sesongen. Da håper vi på en overlegen seier 😉