Halden – St.Croix 2.

Ny bortekamp for B laget, denne gangen i Hjortbergshallen i Halden.

Denne gangen skal det også vise seg å bli vanskelig med seier og vi må dra hjem poengløse.

(1-0,6-0,2-2)

1.periode:

Begge lag er kampklare og det er intensivt og godt tempo fra start.  Det er en jevn periode og det eneste målet de første 20 minuttene kommer etter 10:39, hjemmelaget går opp i ledelse og det står 1-0 til pause. Vi må få opp kriger´n i oss enda mer til 2.periode, bedre pasningsspill og være med påskrudde.

2.periode:

Det går ikke mer enn 01:09 av 2. periode før haldenserne øker ledelsen til 2-0. 02:48 setter de dagens tredje mål, 3-0. Vi detter litt sammen og klarer ikke å opprettholde intensiteten. Knappe 2 minutter fra forrige mål øker hjemmelaget til 4-0. Hele laget er frustrert og det er vanskelig å finne momentum. 07:09 scorer hjemmelaget igjen, 5-0. De setter inn to raske mål til denne perioden, på tiden 11:44 og 12:18. 14:52 får vi en to minutters utvisning, men vi er gode i boxplay, som vi har vært hele sesongen og slipper ikke inn mål. Vi ligger under med 7-0 til 3. og siste periode.

3.periode:

Siste periode blåses i gang og det går under to minutter før Halden igjen øker ledelsen, 8-0.

9 sekunder senere klarer vi endelig å sette ballen i mål og få vår første scoring. Målscorer #75 Stian med assist fra #12 Enholm, 8-1. 05:15 ut i siste periode setter vi inn vår andre scoring, #36 Kenneth med assist fra #82 Simen. Dette er en jevnere periode, vi har ikke hatt flust av folk å ta av og vi merker nå at vi blir slitne. Haldenserne merker også kjøret, men de har en ledelse på seks mål og trenger ikke ha det samme kjøret som de har hatt før i kampen. På tiden 11:16 pådrar vi oss en to minutters utvisning og vi slipper inn et mål, vi har vært gode i boxplay denne sesongen men her faller vi litt sammen. Det skjer ikke så veldig mye mer resten av kampen. Vi taper 9-2, sure greier men vi vi får legge igjen denne kampen i Halden og se fremover. Kampen er preget av at vi ikke er påskrudde og vi må få inn mer trening.