Ny kamp og nye muligheter for B laget. Denne gangen i nabobyen Sarpsborg.

Sarpsborg 2 – St.Croix 2.

Kampen starter jevnt og bra, men når sluttsignalet går må vi dessverre se oss slått å dra tomhendte hjem.

(1-0, 2-1, 2-1)

1.periode:

Vi har fått stabla sammen 2 rekker til dagens kamp og er klare for match.

Det åpnes jevnt og vi er like tent og gira som motstanderen. Vi har flere skudd på mål og det samme har Sarpingene. Knappe 30 sekunder før periodeslutt klarer hjemmelaget å få inn kveldens første mål, 1-0. Vi går til pause og får en pust i bakken.

2.periode:

03:51 får vi en 2 minutters utvisning, vi rir godt av oss i box – play og motstanderen får ikke de store sjansene.  07:42 ut i perioden øker Sarpsborg ledelsen til 2-0. Vi ryker på en ny 2 minutter og hjemmelaget scorer i power-play, 3-0.  Noen minutter senere er det vår tur til å spille i power-play, vi får dessverre ikke utnytta dette godt nok, selv om vi har flere sjanser. Men 15:05 ut i perioden scorer vi, et etterlengta mål. #51 Andrè setter ballen bak målvakt og det står nå 3-1. Vi får en ny 2 minutters utvisning under minuttet etterpå, men også denne gangen forsvarer vi oss godt og slipper ikke inn mål. Nå går vi til pause før siste periode settes i gang og vi må starte opphentingen igjen.

3.periode:

Kampen preges av mange avblåsninger mot oss, noe vi føler er veldig frustrerende da vi ikke kan forstå hvorfor, det føles som dommerne kun blåser en vei. 02:30 er tida ut i siste periode når Sarpsborg øker til 4-1 ledelse. Vi må bare jobbe på videre, men vi blir litt for defensive og vi får ikke helt til det spillet vi har blitt enige om. Men 18:44 ut i perioden reduserer vi til 4-2 ved målscorer #44 Helfredsen med assist fra #36 Kenneth.  24 sekunder før slutt setter hjemmelaget inn kveldens siste mål, 5-2.  19:52 får vi en utvisning til. Sarpsborg klarer ikke å skape noe i power-play på den lille tiden som er igjen.

Vi taper 5-2 og det er mye frustrasjon da laget føler at det er mye unødvendige avblåsninger. Det hadde nok ikke hatt noe og sagt for resultatet sin del, men vi sliter med å finne momentum i kampen når det blir sånn. Ny kamp til fredag, borte mot Halden.