Da årets sesong nærmer seg slutten for begge rekrutt lagene i klubben har i jeg i år som i fjor valgt å tildele en påskjønnelse for de som legger ned en ekstra innsats for at 31 spillere skal få gjennomført kamper og trening.

Årets annerkjennelse tildeles to stk:

Henrik Helfredsen:

Henrik har under denne og forrige sesong fungert som en potet, meldt seg frivillig til og stå i mål når det har vært mangel på målvakter på trening, vært en god støttespiller for Kapteinene på de respektive lagene i situasjoner som oppstår, mye arbeid i kulissen med og styre treningsinvitasjoner, invitere spillere til kamper samt være spellerens representant i styret. Takk for innsatsen, håper du fortsetter det gode arbeidet

Ketil Holmen:

Lagets trener både denne sesongen og forrige sesong, kom til klubben i fjorårets sesong og viste seg fort å være en resurs for lagene. Ble ganske fort tildelt rollen som trener for lagene under trening samt være spillende trener på B laget. Han har under årets sesong fungert mer som trener enn spiller, har vist et godt engasjement under til tider krevende perioder. Han har vist stor forståelse for spillernes utfordringer og gjennomført treninger slik at lagene har tatt steg sammen.

Ketil har i samråd med klubben fått nye utfordringer i klubben, jeg vil derfor takke deg for samarbeidet så langt på veien og håper våre veier krysses ved en seinere anledning. Lykke til på veien videre.

Jeg gratulerer dere begge og takker for samarbeidet

#55 C

Morten Sandmæl

Print Friendly, PDF & Email