Markus Hanstad

Forandringer hos A-laget  – Hanstad takker for seg.

Etter mange år som hovedtrener har vår spillende hovedtrener Markus Hanstad gitt klubben beskjed om at han velger å tre til side den kommende sesongen.

Det har vært noen tøffe år for St.Croix hvor utfordringer som Covid-19 satte stor preg på laget, hvor blant annet Ola Olaussen måtte kaste inn håndkle grunnet arbeidssituasjon.

Nå har klubben landet på et ny trenerduo som vi håper kan utvikle dagens tropp og få inn forsterkninger.

Ketil Holmen og Christian Brevik blir ny trenerduo for vårt A-lag.
  • Ketil Holmen som tidligere har hatt ansvaret for B-laget får sjansen til å være trener for A-laget sammen med Christian Brevik som har vært på utlån for oss denne sesongen. Christian satser vi på også kommer til å spille kamper, forteller Jørn Brevik som gjerne vil takke Hanstad for jobben han har lagt ned i klubben.

Christian Brevik kommer nå permanent fra finaleklare Slevik og gjorde 24 poeng (11+13) på ni kamper, og vil tiltre i ulike roller i klubben. En rolle han ser frem til kommende sesong.

  • Jeg gleder meg utrolig mye til å ta tak i ungdomsutviklingen i klubben, og setter pris på at klubben faktisk velger å ha fokus på dette. Det er veldig mange barneskoler på den siden broen, og mulighetene bør være stor for at flere begynner å spille innebandy, forteller Christian som håper han også får være med på banen kommende sesong.

 – Min spillestil er krevende for kroppen, så jeg må holde det i gang i sommer for å se hodet og kroppen spiller på lag. I Slevik hadde jeg annerledes rolle hvor vi stod i forsvar på trening og fikk aldri sjansen til å skape sjanser, så det var gøy å å gjøre litt poeng igjen, forteller han.

Jørn Brevik

Jørn Brevik vil ikke røpe så mye rundt hvilke spillere som er på vei inn, men kan røpe at det vil bli forandringer i laget.

 – Vi har allerede blitt enige med noen spillere, men av respekt for at de kanskje ikke er ferdig med sesongen så velger vi å ikke nevne noen navn. Trenerduoen har sagt de ønsker seg en to løpere, en back og en keeper. Slik som det ser ut nå, så kan det se ut som de får ønsket sitt oppfylt, forteller han til stcroix.no

St.Croix står for arrangementet under NM-finalen i Kongstenhallen hvor det har blitt klart at Slevik og Tunet IBK skal gjøre opp seg i mellom til å heve årets kongepokal i herrenes finale og Tunet og Grei kjemper om pokalen i damenes finale.

Det begynner å fylle seg opp så for å være sikker på å få overvære finalene bør du kjøpe billett nå. Skulle det bli billetter igjen etter forhåndssalget vil disse selges ved inngang. Det vil ikke være mulig å reservere. VELKOMMEN !

Print Friendly, PDF & Email