Kick-off 2023/24.

Det er 10 dager til serieåpning for vårt H1 lag. Og det mot erkerival Fredrikstad IBK. Det var rundt 89 medlemmer i Borgehallen denne dagen + Nanna (som kom litt sent). utover dagen så jeg flere kom til, så jeg vil tippe at ca 102 var innom Kick-off 😉 Vi er ikke den største klubben, men vi synes. Omtrent midt mellom (vel 😉 Fredrikstad, Greåker og Sarpsborg har vi faktisk 2 lag i 1. divisjon.

Print Friendly, PDF & Email

Det ble mange og intense kamper, men vinnerinstinktet var der 😉

I år ble for første gang både en av semi-finalene og selve finalen avgjort på straffer. Bilder av årets mestere kommer lenger ned på siden her.

NBS hadde stand i kiosken, jeg håper det var mange som passet på å få oppgradert utstyret for å gjøre seg klar for en ny sesong. Husk at du kan bestille både klubbutstyr og innebandykøller etc direkte hjem i postkassen. Se vår egen «nettbutikk» hos NBS. TRYKK HER:

Takk til alle som deltok.

Og gjorde dette til en (varm) men hyggelig ettermiddag. Nå er det snart seriestart. Minner om spillerlisens/forsikring (les mer HER). Det er overraskende mange som hvert år har glemt den og må stresse siste dagen, eller ennå værre, på vei til kampen. Den betales enklest gjennom appen. Husk at dersom du er sent ute og nettet «henger» kan du ikke spille !!!

Lykke til alle sammen, bilder fra Kick-off:

Sebastian ble 13 år på årets Kick-off. (Sebastian til venstre).

Print Friendly, PDF & Email