Treningskamp mot Greåker.

Greåker er et tettsted sørvest i Sarpsborg kommune i Viken, langs fylkesvei 109 der elvene Glomma og Visterflo møtes. Det var en gang et aktivt handlesentrum i tidligere Tune kommune iflg Wikipedia. Det de ikke nevner er at siden 1994 har klubben spilt i Eliteserien. De er Norges mestvinnende lag, så det var grei motstand vi valgte til treningskamp 😉

Print Friendly, PDF & Email

OK match.

  • St. Croix-Greåker 0-11 (0-3,0-3,0-5)
    Borgehallen, 50 tilskuere
    Mål St. Croix: – 
    Mål Greåker: Kevin Landgren (3), Isac Hammarberg (3), Wilmer Anderzon (2), Lars Erik Torp (2),  Ola-Thomas Haglund.
    Dommere: Eriksen/Kristoffersen

Trener Brevik om kampen: Resultatet i seg selv er ikke så ille, selv om jeg gjerne skulle sett vi produserte litt mer fremover i banen. Det irriterer med at vi slipper inn fem (!) hele like mål og at vi i perioder ikke er helt konsentrerte defensivt. Honnør til Greåker som aldri slurver i sitt defensive spill, og sørger for at vår kontringer blir brutt.

Vi gjør få feil, men blir straffer knallhardt de gangene vi velger å få offensivt med en del folk. Positive er at vi fikk delt vårt lag i to og selv med tre rutinerte og faste spillere ute med skade så kan vi kalle dette en OK match. Nå handler det om å finslipe de siste detaljene, opprettholde gode treningsøkter og ta med oss tempo i de kampene vi har hatt inn mot seriestarten. Greier vi det, så tror jeg vi skal bli vanskelige å slå i Borgehallen.

«Glem ikke at vi enda (utenom Plankecup) ikke har møtt motstandere fra vår divisjon denne oppkjøringen. Kun lag fra Eliteserien».

Bilder fra kampen:

Kent fra Innebandyavisen dekket kampen. Trykk på bildet for å lese om kampen og se bilder (+).

Print Friendly, PDF & Email