Kom godt mot slutten, bare nesten…

De 10 første minuttene gikk spillet fra side til side. Så i løpet av 9,5 minutter scoret Fredrikstad 5 mål og vi lurte alle på hva som skjedde. De hvitkledde har ikke mange seiere denne sesongen, men denne kampen skulle de vinne.

18.02.23. St.Croix – Fredrikstad 10-11 (0-5) (2-3) (8-3)

Referat:

1.periode:

Sesongens tredje byoppgjør ble en kamp med action fra start til slutt. Begge lag gikk ut med full tenning og det gikk hardt til verks i duellene på banen. Halve perioden er spilt før dagens første, men ikke siste ligger i nettet. Det er gjestene som utnytter ballmist av hjemmelaget og tar ledelsen. Gjestene har flyt og det meste glir godt for dem nå. De øker sin ledelse til 0-5 før perioden er over. Vi må bli mer samlet og jobbe for hverandre.

2.periode:

Vi må ha et mål og det kriger vi oss til. Enholm vinner ball og finner Fredrik som setter inn reduseringen. Bare tyve sekunder etter øker gjestene til 1-6. Vi blir straffet hardt for våre feil og dermed øker de igjen, nå til 1-7. Vi får spille overtall, men kommer ikke til de store mulighetene. Gjestene øker til 1-8 når halve kampen er spilt. Vi spiller undertall og holder unna. Vi får en redusering til denne perioden. Ole scorer på pasning fra Christian Brevik. Dermed er det Ole som scorer sesongens mål nummer 100 for Piratene i seriespillet.

3.periode:

Vi går ut i hundre og det er Christian Brevik som setter inn redusering til 3-8, pasning fra Magnus. Det jobbes godt nå. Tenold kriger bak gjestenes mål, finner Fredrik som setter inn 4-8. Vi skal spille nok et undertall, det jobbes hardt. Christian Brevik er igjen servitør og Marius putter ballen i mål og 5-8 med en mann mindre. Begynner å få trua på poeng nå. Teo vinner ballen fra gjestene og setter inn nok en redusering til 6-8. Gjestene spolerer igjen for oss når de øker til 6-9. Minuttet senere reduserer vi igjen til 7-9. Christian Brevik scorer og Ole står for pasningen denne gangen. Igjen slipper vi til gjestene som øker til 7-10. Vi gir oss ikke og Fredrik spiller fram til Tenold som setter inn nok en redusering, 8-10. Vi kriger på, men nok en gang kommer gjestene på en kontring og øker til 8-11. Vi kjører på videre og reduserer til 9-11. Christian Brevik setter sitt tredje for dagen og igjen Ole med assisten. Det gjenstår tre minutter og tjueto sekunder når vi igjen reduserer og er et mål bak. Markus scorer etter pasning fra Christian Brevik, hans tredje assist for dagen. Vi tar Time Out, tar ut målvakt og kjører på for utligning. Det vil seg ikke og det hele ebber ut med et knepent et måls tap. Med samme innsats som i denne perioden de neste kampene er det muligheter for å sanke noen flere poeng i de tre bortekampene før sesongen avsluttes med hjemmekamp mot Vålerenga søndag 5.mars.