«Små blå» ble ett lite nummer for store…

Duket for nabooppgjør i Borgehallen. Det skulle vise seg å bli en jevn kamp, der gjestene endte opp med å trekke det lengste strået og tok med seg 3 poeng hjem.

(4-2, 1-3, 2-3)

1.periode:

Det går over halve perioden før det blir noe mål, vi går opp i ledelse 1-0 med scoring fra #74 Marius, tid 10:37. 40 sekunder etterpå utligner gjestene, 1-1. Sarpsborg har en del skudd på mål men #66 Brevik stopper de. Vi går opp i ledelsen igjen når det har gått 16:39 ut i perioden, #74 Marius får satt den bak målvakt, assist fra #41 Tobias. Det står 2-1.

Knappe 40 sekunder senere scorer #74 Marius igjen! 3-1. 18:07 ut i perioden svarer gjestene med å sette ballen bak vår målvakt, 3-2. #58 Thøgersen scorer med assist fra #51 André når det er igjen 22 sekunder av perioden og vi går til pause med ledelse 4-2.

2. periode:

Nå må vi klare å holde på ledelsen og stenge bakover. Vi får en to minutters utvisning tidlig i perioden og vi slipper inn vårt første mål i box play for sesongen, det står nå 4-3. 30 sekunder senere så utligner gjestene til 4-4.  03:49 skyter #12 Enholm, og ballen går i mål, vi tar igjen ledelsen 5-4. Vi gjør noen feil som gjør det lettere for motstander å komme til angrep og de utligner igjen, tid 12:23 5-5. Resten av perioden er det gjestene som har de fleste sjansene, men det står 5-5 til pause.

3. periode:

Sarpsborg tar for første gang over ledelsen i kampen når det er spilt 06:12 ut i 3.periode, 5-6.

De øker ledelsen knapt et minutt etterpå, 5-7. 08:18 setter #74 Marius sitt fjerde mål for dagen med fra assist #51 André, vi tar innpå ledelsen, 6-7. Vi er nå halvspilt i perioden og vi kan ikke slippe gjestene til flere sjanser, men Sarpsborg finner målet igjen og øker ledelsen til 6-8 på tida 11:29.12:47 ut i siste periode setter #58 Thøgersen ballen i nettet, assist fra #74 Marius, det står nå 7-8. Resten av perioden er jevnspilt, vi klarer ikke å skape de helt store sjansene som gjør at vi kan ta igjen den knappe ledelsen. Gjestene tar med seg 3 poeng hjem, det var en godt spilt kamp men vi gjør små feil som gjør at vi slipper gjestene til sjansene som de kan sette mål på. Vi ser fremover til neste match!