Søndagstur til Slorahallen for A laget. Jevnspilt og ikke minst underholdene kamp for publikumet som var på plass. Men vi drar på oss alt for mange utvisninger som gjør at vi mister momentum i kampen og vi må dra tomhendt hjem.

1.periode:

St. Croix åpner bra og det er stor intensitet. Vi scorer kampens første mål når det har gått 03:41, målscorer #68 Mathias med assist fra #89 Holme. 50 sekunder etter scorer hjemmelaget og det står 1-1. De øker til 2-1 minuttet etterpå.  09:24 ut i første periode får hjemmelaget straffe, men #33 Gul redder. #74 Marius scorer med assist fra #68 Mathias når det har gått 15:40, 2-2.  Strømmen tar ledelsen til pause når de setter inn 3-2 målet på tida 18:39.

2.periode:

Vi fortsetter med samme spill og det er en fysisk hard kamp mellom de to lagene på banen som resulterer i en del utvisninger. 10:07 ut i perioden utligner vi, #74 Marius med assist fra #89 Holme, 3-3.  Hjemmelaget tar igjen ledelsen på tida 11:41 ut i andre periode, 4-3. De øker ledelsen og det står 5-3 etter spilte 16:32. Vi får ikke ordentlig struktur i laget, og sliter med å finne spillet vårt da vi i 10 minutter av perioden spiller i undertall. Hjemmelaget øker ledelsen til 6-3 knappe 30 sekunder før perioden er over.

3.periode:

01:21 ut i tredje og siste periode setter #40 Teo ballen bak motstanders målvakt og det står 6-4, assist fra #27 Hanstad. 02:44 står det på uret når Strømmen setter inn sitt 7. mål for dagen, det står 7-4 på måltavla. Vi kan fortsatt klare å ta seieren, alt kan skje. Dommerne i denne kampen får nok å bryne seg på da det er to lag som er tent og påskrudde i kampens hete.  08:13 ut i perioden får hjemmelaget igjen straffe, #33 Gul redder også denne. Midtveis i perioden scorer #27 Hanstad med assist fra #68 Mathias, 7-5. Vi får straffe på tida 17:25, men #68 Mathias får ikke ballen bak Strømmens keeper.  Knappe minuttet før slutt scorer #27 Hanstad igjen, assist fra #80 Ole. Det er bare tilfeldigheter som gjør at vi ikke scorer et til, da vi har en del sjanser i det siste spilleminuttet. Guttene drar tomhendt hjem fra Slorahallen og må bare se frem mot en tur til Hamar for å møte Ajer førstkommende fredag.

St.Croix har hele 16 utvisninger i kampen, da er det vanskelig og få struktur og det blir mye frustrasjon når man føler at noen av disse kanskje ikke er helt riktige.