Lørdag 10 februar

Årets 42 dag og St. Croix skal arrangere Minirunde i Borgehallen, damelaget skal spille bortekamp mot Asker, herrer H1 skal spille borte mot Monolitten og på toppen av det hele skal G/J-15 ta turen over fjorden for å kjempe mot Stathelle Sharks. Klubben var spredd over hele linjen. Men, det skulle vise seg å bli en flott dag poengmessig. Mange av våre nøkkelpersoner var på «vift» men, jammen var vi flere som står opp når det blåser på toppene. TAKK til alle dere som fikk maskineriet til å gå rundt i Borgehallen denne dagen også. Køen til kiosken gikk til tider ut til inngangsdøren.

Print Friendly, PDF & Email

Mini buss til Stathelle

G/J-15 var så heldige at de har en mini-buss på lur 😉 Roy omtaler han som en «magisk kæll», nemlig Knut Melby. Her er de på vei til haiene i Bamle kommune, Telemark. Kampen gikk i Skjærgårdshallen som er en fleridrettshall med bla. klatrevegg og badepark som nabo. Moro at de kjører innmarsj og litt stas. Vi får håpe flere henger seg på den trenden 😉 Man skal ikke skille på aldersbestemt og de andre. Tommelen opp for Stathelle!

Borgehallen var klar til minirunde kl. 10:00

Her var det G/J-7 og G/J-11 som skulle ut til dyst. Det kommer en egen artikkel om dette.

Første seriekamp denne lørdagen var våre herrer H1 som dro til Skøyenhallen for å møte Monolitten.

2-7, (0-1), (0-2), (2-4)

Vi vinner alle periodene og spør Christian om en kort kommentar til kampen:

Vi gjør nærmest en prikkfri defensiv god kamp, hvor alle er lojale til den planen vi la før kamp. Vi har i gang 3.rekker igjennom hele kampen og det var aldri noe i tvil om hvor alle poengene skulle gå fra første dropp. En bra respons fra laget etter en liten periode hvor vi ikke har vært bra. Nå gleder vi oss til å reise til Hamar som underdogs.

Trener Brevik

Stein Morten «Steini» Johansen

#91 og vår kaptein troner på toppen av Statistikk for spillere. 15 kamper, 20 mål og 21 assist gir 41 poeng. 10 poeng foran nestemann på listen. Trykk på bildet for å lese hyggelig statistikk 🙂

Trykk på bildet for å se Statistikk for spillere.

Mini Steini

Det skal nevnes at mini Steini (som selvsagt også spiller med #91 på brystet) var i aksjon for Slevik IBK i Borgehallen på lørdag for sitt lag. Nå føres det ikke statistikk for de yngste, men han gjorde en god figur og undertegnede som fotograferte kan fortelle at gutten har et hardt skudd, da jeg sto «i veien» for ett slagskudd.

En time senere er det G/J-15 som venter på kampstart

3-3, (2-1), (0-0), (1-2)

Forrige gang vi møtte de var også en velspilt og jevn kamp vi tilslutt vant. (3-2), (2-4), (4-5), 9-11. Trykk HER for å lese om denne kampen. Denne gangen var det like velspilt og jevnt, men litt mindre mål (ikke i størrelse altså) 😉

Roy sier dette om kampen:

Hællæ alle gærne pirater. Vi dro ned til Stathelle Sharks og skulle røve med oss 3 poeng, men sånn ble det ikke. Vi kjempa meget bra hele første omgang, men sånn ca 04.17 så kommer det en kald dusj med et mål i hekken, sånn litt mot kampens gang, men sånn ære nå. Vi har mange skudd på mål, men dessverre så ære vanskelig å skåre 🙃. Så på 15.14 kommer det et skudd på mål og det burde vår eminente keeper ha tatt, men… sånn gikk det ikke.

Vi jobber bra og det blir med de to i buret til pause. Etter pause så ser det ut som vi egentlig var fornøyd med å ligge under med 2. Det skulle gå hele 18.51 før utligning til 2-1 så var litt sånn hmmmm. Maximilliam setter den uten assistanse. Resten av perioden presser vi på uten uttelling.

3 periode begynner litt som 2 slutta, men de får pressa in et mål like etter start 02.42, men da var det slutt for dem. Tobias stenger igjen buret og vi jobber på. Vi går ned på rekkene fra 3 til 2 og 3 bekker og får press på så Maximilliam setter in et mål tell 15.05 med Emilio som ass. ,

Vi fortsetter å presse på meget bra 👌😁💯 Så 18.41 kommer vi ajour 3-3 Simen settern i nota med ass fra Alexandra. Og vi presser på resten av kampen, mange skudd rett utafor og på keeper. Er så nære 2 sek. før slutt, men det ender 3-3 og det er greit 👌💯.

BB er Simen Meland 👍jobber og står på hele kampen, har et smil på lur 😁.

3 stjerner går til Maximilliam Kristoffersen for 2 mål og selv om han da har bronkitt så tar han hjem denne kampen.

2 stjerner går til Adrian for innsats og det lille ekstra.

1 stjerne går til resta av laget for samarbeid og at de aldri ga opp.

Så må vi ta med buss sjåføren her åsså. Setter av tiden sin og kjører oss ned til Stathelle en magisk kæll. Knut Melby.

Heggedalshallen og Asker innebandy damelag var siste kamp denne dagen

4-5, (1-3), (2-0), (1-2)

Vi tar med alle poeng hjem og vinner to av tre perioder. Vi ber Aleksander Enholm om en kommentar:

Vi starter kampen godt, med tett opp mot årsbeste i 1. periode. Vi blir kanskje litt vel komfortable, og får oss en oppvekker i 2. periode.

3. periode finner vi flyten litt mer tilbake igjen, og klarer å gjøre det vi skal slik at vi får med 3 poeng hjem takket være 2 viktige scoringer av Isabelle. De 3 etterlengtede poengene blir med hjem, selv om gleder forsvinner litt når Isabelle må av med en skade med 15 sekunder igjen av kampen.

Vi ønsker Isabelle god bedring, hele laget står bak henne i i tiden som kommer. Vi krysser fingrene for henne. Randi blir kåret til BB av dagens sekretariat, men Ingrid og Isabelle er også helt der oppe i dag. Andre som fortjener og trekkes frem i dag er Emma som leverer godt hver gang hun er sørpå og Leah som jobber på og har tatt store steg etter jul.

Vi går optimistisk inn i sesongens 3 siste kamper!

Trener Aleksander

Både Emma og Leah fortjener ekstra skryt sier Enholm.

Oppdatering:

Har snakket med Isabelle. Ho fikk en sikkerlig smell i kneet. Samme kne ho ødela korsbåndet på tidligere. Undersøkelse på Kalnes sier at korsbåndet trolig ikke er røyket. Men, at ho har skadet menisken. Blir sendt videre til ytterligere undersøkelser og der blir det avgjort om ho skal til MR. Vi ønsker Isabelle GOD bedring og håper du snart er skadefri.

Kommende kamper for piratene nå er:

St. Croix H2 mot Horten mandag 12/2 kl. 20:30.

St. Croix H3 reiser til Soon og Grevlingen vest på onsdag kl. 20:30.

G/J-13 reiser til Råde og Rådehallen på torsdag, klar til kamp kl. 19:15.

Herrer H1 drar til Hedemarkshallen som underdogs (iflg. Christian Brevik) og skal møte Ajer. Kampstart er 19:45.

Vi ønsker alle våre lag LYKKE TIL !!!

Print Friendly, PDF & Email