Micro Cup

Noen dager før Nissecup kom det inn meldinger om skader og sykdom. Så flere lag måtte trekke seg. Vi så ingen annen mulighet enn å avlyse. Så skjedde det som ikke skal skje. En mail havnet i søppelkassen.

Print Friendly, PDF & Email

Treningskamp mot Greåker

Vi hadde jo leid hallen så når Greåker spurte om vi kunne ha en treningskamp var vi jo glade for det. Vårt G/J-15 lag skulle møte Greåker kl 13:00. Hvorfor var det da en ulveflokk på utsiden Borgehallen kl 10:00? Joda, de som hadde reist 92 km til en plankeby som ikke har hatt så mye snø siden 2010. Nittedal Wolves hadde piratfilter på mailen sin og her var de, klare til kamp! Jørn og Roy har neppe brukt mobilen kjappere de neste 9 minuttene (Jo, Roy kanskje:) Det virket som de fleste holdt på med frokost, men siden det nok er mye julerester, fristet kanskje pølse i vaffel mer. I så fall dukket det opp både dommere, spillere og sekretariat. TAKK til Nittedal som tok det så bra. Det var bare smil (og litt latter) nå vi dukket opp i hallen.

3×20 minutter

Vi startet med en full kamp mot Nittedal og når Greåker dukket opp, ble trenerne enige om å spille en micro cup på 1 x 20 minutter. Jeg tror og håper alle syns det var moro. Bra vi fikk benyttet hallen og spilt litt i romjulen i så fall 🙂

Vi takker Nittedal og Greåker for kampene. GODT nytt år !

Finalen sto mellom Greåker og Nittedal, det ble en spennende kamp som gikk til sudden death der Greåker dro det lengste strået etter 2,5 minutter. Vi gratulerer !

Bilder fra kampene:

Print Friendly, PDF & Email