St. Croix H2 mot Fredrikstad 3

(0-1,3-1,1-4)

Juleferien er over og det er på tide å spille litt innebandy igjen. Det var ikke lett å følge med på live`n denne kvelden, eller det gikk vel ikke an i det hele tatt. Man måtte være i Rolvsøyhallen for å få med seg dette oppgjøret, selv om det kosta litt å komme seg ut i kulda. St. Croix 2 tok seg til nok en seier og er i godt driv.

1.periode:

Troppen er klare for årets første kamp.  Det tar litt tid før vi er ordentlig i gang og finner spillet vårt. Men vi går opp i ledelse etter knappe 4 minutter, #36 Kenneth med assist fra #74 Marius, 0-1. Vi drar på oss en 2 minutters utvisning, men vertene klarer ikke å utnytte at de spiller overtall. Vi tar med oss ledelsen inn i neste periode og håper vi klarer å utnytte de egenskapene og det spillet vi egentlig har i de to neste periodene.

2.periode:

Det er ganske jevnspilt i denne perioden, ingen av lagene har noe spesielt overtak på de andre. 11:23 ut i perioden utligner hjemmelaget, 1-1. 11 sekunder senere tar vi tilbake ledelsen, #51 Andrè med assist fra #58 Thøgersen, 1-2. 16:48 svarer Fredrikstad igjen, 2-2.

2 minutter før pause tar Fredrikstad for første (og siste) gang ledelsen i kampen og det står

3-2 før siste periode skal spilles.

3.periode:

Nå må vi skjerpe oss og spille det spillet vi har gjort hele sesongen. 02:07 ut i siste periode scores det fra St.Croix, det står selvmål i live`n men det var #75 Stian som satte den i mål. Og vi er like langt, 3-3.  #75 Stian scorer igjen på tida 07:10 med assist fra #11 Jordet, og vi er i ledelsen, 3-4. Ett minutt senere svarer hjemmelaget med å sette ballen bak vår målvakt, 4-4.

Nå begynner vel Fredrikstad å bli litt små slitne og vi har et egentlig nå funnet et godt driv i kampen. Vi tar tilbake ledelsen igjen, 13:38 ut i perioden. #51 André med assist fra #58 Thøgersen, 4-5. Det går ikke lenger enn 11 sekunder før vi setter dagens siste mål i kassa, #36 Kenneth med assist fra #74 Marius.  Vi tar med oss poengene og er på god vei til målet vi har satt for sesongen, nemlig å toppe tabellen.

«Vil du ha ballen Kenneth»

Ene halvdel av dommerparet når Kenneth setter inn 0-1. Neste kommentar kommer fra den andre halvdel av samme dommerpar 😉 når Piratene «klager» på dommeravgjørelse

«Det var ikke Oii Oii Oii, bare Oii…»

«jasså, har dere begynt å se på barneidrett også nå :)»

Fredrikstad spiller til «Delegasjonen» som også denne gangen var tilstede på tribunen !

Det spørs om det har blitt litt mye akevitt og ribbe på enkelte, da de slett ikke er fornøyde med sitt eget spill. Derfor er det ekstra godt at samarbeidet mellom A og B laget fungerer så godt denne sesongen.

BB #36 Kenneth

#36 Kenneth 2+0

#51 Andrè 2+0

#75 Stian 1 (2)+0

#58 Thøgersen 0+2

#74 Marius 0+2

#11 Jordet 0+1

Bare Mortens sekretær.

Bilder fra kampen:

Print Friendly, PDF & Email